Ο Τομέας Branding & Design της ΕΔΕΕ παρουσιάζει τα Branding Dialogues, μία νέα σειρά online συναντήσεων μεταξύ επαγγελματιών που συζητούν πάνω σε branding case studies.

Τα Branding Dialogues αποτελούν, μεταξύ άλλων, μία από τις πρωτοβουλίες της ΕΔΕΕ που στοχεύουν στην εξωστρέφεια των branding και design agencies και στην ανάδειξη των υπηρεσιών τους ως εργαλείο επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Περιλαμβάνουν μία σειρά από βιντεοσκοπημένους διαλόγους μεταξύ ενός εκπροσώπου ενός branding agency και ενός πελάτη του που, με αφορμή τη συνεργασία τους πάνω σε ένα προϊόν ή υπηρεσία, συζητούν για τα εργαλεία του branding, την αναγνώριση των μεθόδων και των χαρακτηριστικών που οδηγούν στην επιτυχία των brands.

Συντονιστής των Branding Dialogues είναι ο δημοσιογράφος Νεκτάριος Νώτης, Founder, CEO της Notice Content and Services, και στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, που βγήκε στον «αέρα» στις 9 Ιουνίου, συμμετέχουν η Εμμανουέλλα Μπιτσαξάκη, Founding Managing Partner της 2yοlk, και η Μαριαλένα Λημναίου, Marketing Director της Μelissa Kίκιζας. Τα Branding Dialogues είναι διαθέσιμα στο κανάλι της ΕΔΕΕ στο YouΤube.