Σε αντικατάσταση των σταθερών υπολογιστών με laptop τελευταίας τεχνολογίας για τους περισσότερους από 4.000 εργαζομένους που στεγάζονται στο Διοικητικό Μέγαρο προχώρησε ο όμιλος ΟΤΕ, στο πλαίσιο ανακαίνισης, έργο που συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός «έξυπνου» περιβάλλοντος εργασίας, με σύγχρονο ΙΤ εξοπλισμό και νέα ψηφιακά εργαλεία για τους ανθρώπους του ομίλου.

Παράλληλα, επιφέρει εξοικονόμηση ενέργειας σε ετήσια βάση. Ο Chief Officer Λειτουργιών & Συστημάτων Πληροφορικής του ομίλου ΟΤΕ, Γιώργος Αθανασόπουλος, δήλωσε σχετικά:

«Η μετάβαση σε laptop only ήταν ένα μεγάλο και σύνθετο έργο, που απαιτούσε τη συνεργασία πολλών τμημάτων εντός ομίλου για την ενσωμάτωση και υποστήριξη νέων τεχνολογικών λύσεων σε ευρεία κλίμακα. Μέσα από αυτό ενισχύουμε την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα των ανθρώπων μας, ενώ κάνουμε ακόμη πιο εύκολη και ευχάριστη τη συνεργασία μεταξύ ομάδων. Ταυτόχρονα, μέσα από την εξοικονόμηση ενέργειας που πετυχαίνουμε, βελτιώνουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, μένοντας συνεπείς στους στόχους μας για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης».