Επιμελήθηκε την εικαστική ταυτότητα και την επικοινωνία του project.

Το Microsoft Summit, το ετήσιο flagship event της Microsoft, γίνεται virtual και μετονομάζεται σε Microsoft Synthesis, με την Admine να υπογράφει την εικαστική ταυτότητα και τη στρατηγική επικοινωνίας και προβολής του project. Σε ένα online docuseries 4 επεισοδίων, συνοδευόμενο και από ένα τηλεοπτικό επεισόδιο, στοχαστές, επιστήμονες και πολιτικοί απαντούν στα σύγχρονα ερωτήματα σχετικά με την τεχνολογία και το μέλλον, στον απόηχο της παγκόσμιας πανδημίας.

«Όταν αποφασίσαμε να μετατρέψουμε το flagship event μας από physical σε online και τηλεοπτικό docuseries, σε μόλις 60 μέρες, μας ήταν σαφές πως το project απαιτούσε agility. Δουλεύοντας ήδη 3 χρόνια με την Admine, ξέραμε πως θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στους απαιτούμενους χρόνους χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα», δήλωσε ο Iωάννης Κουτράκος, Head of Marketing της Microsoft Ελλάδος.

Το πρώτο online επεισόδιο έκανε πρεμιέρα στις 15 Ιουνίου και το πλήρες docuseries θα είναι προσβάσιμο σε όλους μέσα από τον ιστότοπο του Microsoft Synthesis. Παράλληλα, την Κυριακή 14 Ιουνίου προβλήθηκε η τηλεοπτική σύμπτυξη των 4 επεισοδίων στην τηλεόραση του Σκάι.