Με σύνθημα «Bάζουμε τα γυαλιά στο πλαστικό», τα αναψυκτικά Κρίνος υλοποιούν ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα 40 δράσεων σε σχολεία του Νομού Αχαΐας.

Εκπαιδευτικές δράσεις σε σχολεία, με θέμα το πλαστικό.

Με σύνθημα «Bάζουμε τα γυαλιά στο πλαστικό», τα αναψυκτικά Κρίνος υλοποιούν ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα 40 δράσεων σε σχολεία του Νομού Αχαΐας. Στόχος του προγράμματος, το οποίο έχει σχεδιάσει και υλοποιεί η Move Mountains, είναι να μάθει στα παιδιά να αγαπούν και να φροντίζουν τη Γη, να κατανοούν και να συναισθάνονται τις αξίες της οικολογίας και τέλος, να αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό είναι να παίρνουν την ευθύνη στα χέρια τους.

Με βιωματικό τρόπο μέσα από το παιχνίδι, τον διάλογο και τα θεατρικά δρώμενα, τα παιδιά μαθαίνουν ποιοι είναι οι φυσικοί πόροι, οι Βιώσιμες Πηγές Ενέργειας, οι καλές περιβαλλοντικές πρακτικές. Αφορμή για τη δημιουργία του προγράμματος ήταν η απόφαση της βιομηχανίας να συνεχίσει να εμφιαλώνει τα αναψυκτικά της αποκλειστικά και μόνο σε γυάλινη φιάλη, αφού το γυαλί ως υλικό είναι λιγότερο επιβαρυντικό για το περιβάλλον. Το Creative concept και την καλλιτεχνική επιμέλεια υπογράφει η Iconic Branding, με Filmographer τον Γιάννη Κωσταβάρα και Moυσειοπαιδαγωγό τη Mίνη Ράδου.