Σε νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις στο Μαρούσι, σχεδιάζει να μετακομίσει, μέσα στα επόμενα χρόνια, η ΕΥ Ελλάδος. Στο πλαίσιο αυτό, προχώρησε σε δεσμευτική συμφωνία μακροχρόνιας μίσθωσης δύο κτηρίων του υπό κατασκευή συγκροτήματος «The Grid», που αναπτύσσεται από τις Noval Property και Brook Lane Capital και έχει σχεδιαστεί από το διεθνές αρχιτεκτονικό γραφείο Foster + Partners.

Το νέο, βιοκλιματικό συγκρότημα γραφείων θα καταλαμβάνει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο επί της συμβολής των οδών Χειμάρρας και Αμαρουσίου-Χαλανδρίου στο Μαρούσι, και αναμένεται να παραδοθεί στο πρώτο μισό του 2025 για τις απαραίτητες εργασίες, ώστε η μετεγκατάσταση της εταιρείας να ξεκινήσει μέσα στο 2026.

Η EY θα μισθώσει δύο από τα τέσσερα κτήρια του συγκροτήματος, συνολικής επιφάνειας άνω των 12.230 τμ. Η απόφαση, έρχεται ως αποτέλεσμα αξιοσημείωτης ανάπτυξης της EY στην Ελλάδα, καθώς και σημαντικής αύξησης του ανθρώπινου δυναμικού της. Στο διάστημα των δέκα ετών από τη μετακόμιση της EY Ελλάδος, το 2014, οι άνθρωποί της αυξήθηκαν περισσότερο από 240%.

Ο Γιώργος Παπαδημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, δήλωσε σχετικά: «Για εμάς, αυτό σημαίνει να ακούμε τους ανθρώπους μας και να τους εξασφαλίζουμε μία εξαιρετική και μοναδική εμπειρία εργασίας – αυτό που ονομάζουμε “the EY experience” – να παρέχουμε υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες στους πελάτες μας και να αξιοποιούμε την αιχμή της τεχνολογίας, φροντίζοντας έμπρακτα για το περιβάλλον».