Παρουσία άνω των 200 συνεργατών και επίσημων διανομέων των προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών (ΤΠΕ) της Huawei πραγματοποιήθηκε, για ακόμη μια χρονιά, την Τετάρτη, 3 Απριλίου, στην Αθήνα, το Huawei Partner Summit 2024, η ετήσια εκδήλωση αφιερωμένη στους συνεργάτες της εταιρείας σε Ελλάδα, Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία, Κύπρο, Μολδαβία και Ρουμανία.

Η εταιρεία παρουσίασε στους συνεργάτες της όλες τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, τα συστήματα και τις λύσεις της, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της στο οικοσύστημα ΤΠΕ των συνεργατών της στις χώρες που δραστηριοποιείται.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της εταιρείας, καθώς και περιπτώσεις υλοποίησης έργων με χρήση προηγμένων τεχνολογιών σε τομείς της εκπαίδευσης και της υγειονομικής περίθαλψης που υλοποιήθηκαν από τους συνεργάτες της Huawei.

«Είναι δέσμευση της Huawei να στέκεται δίπλα στους πολύτιμους συνεργάτες της, παρέχοντας λύσεις και προϊόντα που θα επιταχύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό σε κάθε χώρα που δραστηριοποιείται η εταιρεία», σημείωσε ο Kevin Wanyang, Διευθυντής του Enterprise Business Group Southeast Europe της Huawei.