Εκμυστηρεύσεις, αναμνήσεις και τάσεις της αγοράς δια στόματος των στελεχών της, στα «25 χρόνια DailyFax»!

Η καλή είδηση για την αγορά μου, που θα ήθελα να δω πρωτοσέλιδο στο DailyFax θα ήταν… Η δύναμη του omni-channel experience και η αξία που δίνουν πλέον οι επιχειρήσεις στην προσφορά αξιομνημόνευτης εμπειρίας στους πελάτες τους. Οι χρήστες πλέον εντοπίζουν, αλληλοεπιδρούν και συνδέονται με τις επιχειρήσεις μέσα από μια ποικιλία διαφορετικών σημείων επαφής και καναλιών. Συνεπώς είναι σημαντικό όλα αυτά τα διαφορετικά κανάλια να τροφοδοτούνται από μια ενοποιημένη στρατηγική.

Τα τελευταία 25 χρόνια, η σημαντικότερη εξέλιξη για την αγορά μου ήταν… Η εξέλιξη των τηλεπικοινωνιών, το internet, τα εργαλεία επικοινωνίας που αναπτύχθηκαν μέσα στην ίδια μας την παλάμη, το SMS από έναν απλοϊκό τρόπο επικοινωνίας σε ένα ανανεωμένο και ολοκληρωμένο Mέσο που ενσωματώνεται βαθιά στην mobile κουλτούρα των χρηστών και της εποχής μας.

Βλέποντας καθημερινά στην οθόνη μου το DailyFax σκέφτομαι ότι… Η πληροφορία είναι δύναμη και όσοι έχουν πρόσβαση στις σωστές πληροφορίες είναι συχνά και οι ρυθμιστές της επιτυχίας. Αυτό ισχύει και για τις επιχειρήσεις. Η ανάπτυξη και εξέλιξη μιας επιχείρησης πολύ συχνά εξαρτάται από τις πληροφορίες που γνωρίζει και από τον τρόπο με τον οποίο θα τις εφαρμόσει στην στρατηγική της για να εξελιχθεί.

Θυμάμαι μια φορά που το DailyFax έγραψε ότι… Ανακοινώθηκε η έναρξη των πρώτων CSR Awards 2015. Ήταν εκείνη η στιγμή που αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε για 1η φορά και, τελικά κατακτήσαμε το βραβείο «Ομάδα της Χρονιάς». Ήταν εκείνη η στιγμή που άνοιξε τον δρόμο για όλα τα επόμενα βραβεία και διακρίσεις που ακολούθησαν.

Το DailyFax για μένα είναι…  Ένα επίκαιρο business magazine που μέσα από συνοπτική πληροφορία με ενημερώνει για τα trends της ελληνικής, επιχειρηματικής αγοράς.