Η JNLeoussis+ διοργάνωσε, για λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας, ψηφιακό Press Conference με τίτλο «Απαντάμε στο Παρόν με Λύσεις από το Μέλλον», όπου για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν στον δημοσιογραφικό κόσμο, πλήρως διαδικτυακά, οι νέες υπηρεσίες που θα προσφέρει η Εθνική Τράπεζα στις επιχειρήσεις.

Η JNLeoussis+ υλοποίησε τεχνικά και δημιούργησε όλο το απαραίτητο υλικό, μεταξύ των οποίων την ηλεκτρονική πρόσκληση, microsite για την εγγραφή των προσκεκλημένων, ένα virtual lobby για αναμονή μέχρι την έναρξη του event, έδωσε δυνατότητα online live streaming και viewing στους εγγεγραμμένους χρήστες, ετοίμασε το εισαγωγικό video της εκδήλωσης, τις παρουσιάσεις των στελεχών/ομιλητών, virtual fillers και virtual backgrounds.

Οι 160 συμμετέχοντες δημοσιογράφοι είχαν τη δυνατότητα να θέσουν σε πραγματικό χρόνο (live) τις ερωτήσεις τους προς τους ομιλητές ή να τις καταγράψουν εντός της πλατφόρμας προκειμένου να μεταφερθούν από τον συντονιστή. Μετά το πέρας του πρώτου Digital Press Conference της Εθνικής Τράπεζας, όλο το υλικό του ήταν διαθέσιμο online για τους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες, αλλά και για όλους όσους θέλησαν να λάβουν after press υλικά.