Το Mothersblog.gr συμπλήρωσε δέκα χρόνια ζωής και ανανεώθηκε, όντας πλέον πιο φρέσκο, πιο σύγχρονο και πιο λειτουργικό. Με minimal, mobile first design, καθαρότητα και υψηλή αισθητική, το Mothersblog.gr είναι σήμερα ακόμη πιο φιλικό για τους χρήστες του, προσφέροντας μια αναβαθμισμένη εμπειρία σε όποιον πλοηγείται στο περιεχόμενό του. Η μητέρα, ο πατέρας, το παιδί, η οικογένεια, η ζωή, είναι οι πρωταγωνιστές στο περιεχόμενο του Mothersblog.gr, και οι δικές τους ανάγκες και επιθυμίες ορίζουν τη θεματολογία του site.

Ένα πλήθος ειδικών επιστημονικών συνεργατών έρχονται να συνεισφέρουν στην ενημέρωση με το κύρος της γνώσης τους, ενώ οι bloggers καταγράφουν τις δικές τους εμπειρίες και συμβουλές σε μια πληθώρα θεμάτων που απασχολούν τους σύγχρονους γονείς. Η ανακοίνωση επισημαίνει: «Δέκα χρόνια τώρα το Mothersblog.gr έχει καταφέρει να σφυρηλατήσει μια μοναδική σχέση εμπιστοσύνης με τους αναγνώστες του.

Και βλέπει με χαρά και υπερηφάνεια τη σχέση αυτή να εξελίσσεται, να μεγαλώνει, να ωριμάζει, όπως ακριβώς συμβαίνει σε μια “δεμένη”, αγαπημένη οικογένεια. “Καρπός” της σχέσης αυτής είναι και το ανανεωμένο Mothersblog.gr – ένα έμπρακτο “ευχαριστώ” στις μητέρες και τους πατέρες που δέκα χρόνια τώρα το εμπιστεύονται, αλλά και μια δέσμευση για διαρκή βελτίωση και συνεχή προσπάθεια να προσφέρει πληρότητα και εγκυρότητα στην ενημέρωση για τα θέματα που τους απασχολούν».