Το Startup Europe Week, το μεγαλύτερο event που προωθεί τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, με παρουσία σε πάνω από 300 ευρωπαϊκές πόλεις, καταφθάνει στην ελληνική πρωτεύουσα για ένα διήμερο γεμάτο ομιλίες, workshops και events.

Τα κεντρικά θέματα συζήτησης της φετινής διοργάνωσης αφορούν το early investment stage, την τεχνητή νοημοσύνη, το metaverse και την εξέλιξη του ηλεκτρονικού εμπορίου. Ο επίσημος συνδιοργανωτής Γιάννης Φούντης και η ομάδα εθελοντών του έχουν στήσει και οργανώσει την εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 16 & 17 Μαρτίου στους χώρους Atraktos και Σεράφειο.

Η είσοδος στα δια ζώσης events και workshops είναι ελεύθερη, παρόλα αυτά οι θέσεις είναι περιορισμένες. Επιπλέον, υπάρχει και η δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης των events που διοργανώνονται στα SEW των άλλων ευρωπαϊκών χωρών, μέσω της επίσημης σελίδας startupeuropeweek.eu. Παράλληλα με τις ομιλίες θα πραγματοποιηθούν και τα online workshops «Tools & Metrics for your Startup» και «Be Consumer Law Ready – Finger food version».