Το Jack Daniel’s Old No7 καλεί τους καταναλωτές να «ανακαλύψουν» τις ιστορίες μιας μακρόχρονης παράδοσης, με τη νέα εφαρμογή Jack Daniel’s AR Experience.

Με τη βοήθεια της επαυξημένης πραγματικότητας (AR), οι χρήστες «ταξιδεύουν» σε ένα ψηφιακό ταξίδι γύρω από την ιστορία και την αυθεντικότητα του Jack Daniel’s. Μέσα από μια σειρά pop-up books, με περισσότερα από 10 λεπτά περιεχομένου, οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια εμπειρία πλούσια σε ιστορίες και εικαστικά.

Οι καταναλωτές καλούνται να κατεβάσουν στο κινητό την εφαρμογή Jack Daniel’s AR Experience, να τοποθετήσουν την οθόνη τους μπροστά από τη φιάλη Jack Daniel’s και να σκανάρουν την ετικέτα του μπουκαλιού. Έτσι, μπορούν να επιλέξουν την ιστορία που θέλουν να ζήσουν ανάμεσα στις 3 ενότητες Stories of Jack, How we craft whiskey, The Distillery (το αποστακτήριο του Jack Daniel’s).

Παράλληλα, το Jack Daniel’s Old No7 πραγματοποιεί θεματικά events σε επιλεγμένα μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα. Με την επιλογή ενός ποτού Jack Daniel’s, οι καταναλωτές λαμβάνουν ένα μπρελόκ με έναν μοναδικό κωδικό και συμπληρώνουν τη φόρμα συμμετοχής στο www.jackdaniels.gr, μπαίνοντας στην κλήρωση για συλλεκτικά δώρα κάθε μήνα.