Νέα συνεργασία ξεκίνησε η Choose με τα Κέντρα Ανάπτυξης Δεξιοτήτων και Απασχόλησης, στο πλαίσιο του προγράμματος Μετάβαση ΜΑΕ. Η Choose έχει αναλάβει τη συνολική επικοινωνιακή στρατηγική, καθώς και τη διοργάνωση και υλοποίηση συνεδρίων που πραγματοποιούνται στις περιοχές απολιγνιτοποίησης.
Η συνεργασία αυτή εντάσσεται στη λεγόμενη «Δίκαιη Μετάβαση» – τη μεγάλη προσπάθεια να υποστηριχθούν οι περιοχές που για χρόνια βασίζονταν στον λιγνίτη, ώστε να στραφούν σε ένα νέο, βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης με νέες δεξιότητες, θέσεις εργασίας και επιχειρηματικές ευκαιρίες. Αυτή τη στιγμή, η καμπάνια παρουσιάζεται μέσα από συνέδρια και ενημερωτικές συναντήσεις, όπου φορείς, επαγγελματίες και κάτοικοι των περιοχών μπορούν να γνωρίσουν το έργο και τα οφέλη του.
Στο βίντεο, μέσα από εικόνες και ιστορίες ανθρώπων, παρουσιάζεται το μήνυμα ότι η μετάβαση μπορεί να είναι δίκαιη, συμμετοχική και ανθρώπινη γιατί, κανείς δεν πρέπει να μένει πίσω. Την παραγωγή του βίντεο που συνοδεύει την καμπάνια έχει αναλάβει η Social Productions, ενώ τη σκηνοθεσία και τη διεύθυνση φωτογραφίας «υπογράφει» ο Γιώργος Καψάλης.