Τους χώρους οι οποίοι ξεχώρισαν από πλευράς υποδομής και προσφερόμενων υπηρεσιών επιβράβευσαν και φέτος -δεύτερη χρονιά διεξαγωγής τους- τα Venue Awards 2022, αναδεικνύοντάς τους σε κόμβους συνάντησης, networking και ψυχαγωγίας.

Τζένη Θεωνά, Παρουσιάστρια της βραδιάς

Σε εορταστικό κλίμα απονεμήθηκαν την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, από τη σκηνή του Teatro Athens, τα Venue Awards 2022, τα οποία διοργάνωσε το Marketing Week της Boussias. Στη δεύτερη χρονιά διοργάνωσής του, η απονομή των βραβείων του θεσμού διεξήχθη σε από κοινού τελετή με τα Event Awards, παρουσία 380 συνολικά στελεχών, εκπροσώπων θεσμικών φορέων και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων από τον κλάδο της διοργάνωσης και φιλοξενίας εκδηλώσεων. Στόχος τους είναι να αποτυπώσουν την καινοτομία και τη δημιουργικότητα ενός κλάδου, ο οποίος καταφέρνει αδιάκοπα να προσαρμόζεται και να εξελίσσεται στο πλαίσιο των νέων συνθηκών που διαμορφώνονται. Οι διακρίσεις προέκυψαν μέσω της online διαδικασίας αξιολόγησης από Κριτική Επιτροπή, μέλη της οποίας ήταν 25 εκπρόσωποι εταιρειών, θεσμικοί και ακαδημαϊκοί. Την τελετή απονομής παρουσίασε η ηθοποιός Τζένη Θεωνά. Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν με την τιμητική υποστήριξη του HAPCO & DES.

Στο website www.venueawards.gr μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες, το video της τελετής και άλλες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση.

Επαμεινώνδας Μούσιος, Πρόεδρος Επιτροπής Αξιολόγησης, Venue Awards

«Οι χώροι εκδηλώσεων σημαντικοί για τα events και την τοπική οικονομία»
O Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης των Venue Awards, Επαμεινώνδας Μούσιος, Διευθύνων Σύμβουλος, Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων, τόνισε: «Είναι μόλις η δεύτερη χρονιά που πραγματοποιούνται τα Venue Awards και ο στόχος της Κριτικής Επιτροπής, φέτος, ήταν να επιβραβεύσει τους χώρους που έχουν επενδύσει σε υποδομές και ανταγωνιστικές υπηρεσίες για να φιλοξενούν και να διεκδικούν εκδηλώσεις υψηλών προδιαγραφών, όχι μόνο εγχώριες, αλλά και διεθνείς. Δεν είναι τυχαίο ότι η αποψινή απονομή είναι διπλή, καθώς τα Venue Awards είναι άμεσα συνδεδεμένα με τα Event Awards. Στην Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων γνωρίζουμε πολύ καλά το πόσο σημαντικοί είναι οι χώροι εκδηλώσεων στην επιτυχία των events, συνεδρίων και συναντήσεων και στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Δίνουμε το “παρών” στις σημαντικότερες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, εξασφαλίζοντας συνεργασίες και μεγάλες διοργανώσεις για την Αθήνα και επενδύουμε σε σημαντικές συνεργασίες στην Ελλάδα και διεθνώς. Στηρίζουμε ενεργά τους χώρους εκδηλώσεων μέσω του προγράμματος μελών μας».

Η μεγάλη διάκριση της βραδιάς
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, το City Link σημείωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία και απέσπασε το Platinum βραβείο, κερδίζοντας τον τίτλο «Best City Center Venue & Best Venue for Social Events & Parties».

Platinum – Picar ΑΕ | City Link

Τα Gold βραβεία
Επιπλέον, απονεμήθηκαν και πέντε Gold βραβεία, τα οποία απέσπασαν οι εξής εταιρείες:

  • T16 στις κατηγορίες «Venue for Conferences & Meetings» και «Venue for Corporate Events».
  • City Link στις κατηγορίες «Venue for Special Events» και «Best City Center Venue».
  • ΟΑΚΑ «Σπύρος Λούης» στην κατηγορία «Venue for Social Events, Kids & Families».
  • Apollo Resort Art Hotel στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας στην κατηγορία «Best Country Venue»
  • E&O Athens at Marriott Athens Hotel στην κατηγορία «Best Venue with View».
Τιμητική διάκριαη – Ζωή Λεφάκη – Μπελούκα

Τιμητική διάκριση
Lifetime Achievement Award απονεμήθηκε στη Ζωή Λεφάκη Μπελούκα για τη συνεισφορά της στον κλάδο διοργάνωσης εκδηλώσεων στη χώρα μας. Την απονομή της τιμητικής διάκρισης έκανε η Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Πρόεδρος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και Εκτελεστική Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ζωή Λεφάκη Μπελούκα υπήρξε η πρώτη Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης των Event Awards και Venue Awards, συμβάλλοντας στην καθιέρωσή τους και αναγνώρισή τους από τους επαγγελματίες του κλάδου.


Ιωάννης Βογιατζής, Διευθύνων Σύμβουλος, Picar ΑΕ

Platinum | Best City Center Venue & Best Venue For Social Events & Parties
CITY LINK
«Kόμβος συνάντησης πολιτισμού, ψυχαγωγίας, ευεξίας και shopping»
«Το City Link αποτελεί και φέτος κορυφαίο προορισμό και σημείο αναφοράς στο κέντρο της Αθήνας. H τιμητική διάκριση και τα δύο βραβεία τα οποία λάβαμε στο πλαίσιο των Venue Awards 2022 και, συγκεκριμένα, στις κατηγορίες «Venue for Special Events» και «Best City Center Venue», μας κάνει να νιώθουμε περήφανοι για την όλη προσπάθειά μας να καταστήσουμε τον πολυχώρο ως κόμβο συνάντησης του πολιτισμού, ψυχαγωγίας, ευεξίας και shopping. Μέλημά μας είναι ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων, σεβόμενοι την ιστορικότητα, τη μοναδικότητα και την υψηλή αισθητική του χώρου. Η βράβευση του City Link αναδεικνύει τη σταθερή επενδυτική επιλογή της Picar σε υποδομές και συνεργασίες και μας δίνει την ώθηση να συνεχίσουμε να χαρίζουμε στο κοινό μας υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων».


Πίνακας Νικητών