Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα εγκαίνια του νέου καταστήματός της στην Αθήνα, η Adidas διοργάνωσε, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, 3D projection event, το οποίο αφορούσε τη διαδρομή του μαραθωνοδρόμου Κωνσταντίνου Γκελαούζου, ο οποίος τερμάτισε πρώτος στον 38o Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, καταρρίπτοντας το ελληνικό ρεκόρ διαδρομής των τελευταίων 18 χρόνων.

Η τρισδιάστατη προβολή πραγματοποιήθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, παρουσία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, του Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Ελλάδα, Έρνστ Ράιχελ, του Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρου Καπράλου και του ΓΓ της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Εμμανουήλ Κολυμπάδη. Προηγήθηκε επίσκεψη των καλεσμένων στο νέο κατάστημα της Adidas στο κέντρο της Αθήνας.

Το κατάστημα φιλοξενεί ενδεικτικά χώρους για τους λάτρεις του τρεξίματος με προτεινόμενα running routes στην Αθήνα, πληροφορίες για τους Adidas Runners Athens και καινούργιες συλλογές running και training.