Ολοκληρώθηκε ο 2ος κύκλος του «Πετυχαίνουμε Μαζί» από τα Metro Cash & Carry, με τον τελευταίο, για φέτος, σταθμό του προγράμματος στην Αθήνα, όπου περισσότεροι από 120 επαγγελματίες μαζικής εστίασης και HORECA παρακολούθησαν εισηγήσεις επαγγελματικής καθοδήγησης από τέσσερις διακεκριμένους επαγγελματίες.

Βασικός άξονας της θεματολογίας του σεμιναρίου ήταν το «zero waste management» κατά τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο. Οι ομιλητές μετέφεραν στους συνεργάτες των Metro Cash & Carry συμβουλές και πρακτικές με στόχο να συμβάλουν στην επιχειρηματική τους ανάπτυξη, με έμφαση στη διαχείριση των προμηθειών κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης περιόδου που ακολουθεί. «Η ανάπτυξη των συνεργατών μας αποτελεί βασική μας προτεραιότητα.

Η φετινή συμμετοχή στον κύκλο σεμιναρίων ήταν εντυπωσιακή. Η φετινή επιτυχία, μάλιστα, αποτελεί ακόμη ένα κίνητρο για εμάς για να συνεχίσουμε το πρόγραμμα και το 2020 και να επισκεφθούμε όσες περισσότερες πόλεις μπορούμε», δήλωσε η Μαριάννα Παπαδοπούλου, Γενική Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας της Metro AEBE.