Η Convert Group ανακοίνωσε μία σειρά από νέα ετήσια συμβόλαια για τις πλατφόρμες της, eRetail Audit & eRetail Content και τις υπηρεσίες της σε 5 χώρες, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2020.

Με πολυεθνικές FMCGs & Consumer Healthcare.

Η Convert Group ανακοίνωσε μία σειρά από νέα ετήσια συμβόλαια για τις πλατφόρμες της, eRetail Audit & eRetail Content και τις υπηρεσίες της σε 5 χώρες, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2020. Στους νέους πελάτες περιλαμβάνονται οι Bayer (GR), Beiersdorf (ES), FrieslandCampina (GR), GSK (IT, ES), ISDIN (ES), J&J (ES), Korres (GR), Lacer (ES), Mattel (GR), Melissa-Kikizas (GR), Ordesa (ES), Pierre Fabre (ES), Philip Morris International (UK), RB (ES) και Sarantis (GR).

Η Έλενα Χαϊλαζοπούλου, Director of Product Innovation & Deputy CEO της Convert Group δήλωσε: «Αυτή η ξαφνική άνοδος του ηλ. εμπορίου δεν είχε προηγούμενο και τα γρήγορα αντανακλαστικά ήταν επιβεβλημένα. Υποδεχθήκαμε 26 νέα συμβόλαια από 5 χώρες και φυσικά αυτό έφερε πέρα από τον ενθουσιασμό μας και την ανάλογη πίεση στην ομάδα, όμως ήμασταν όλοι καλά προετοιμασμένοι. Είμαστε ευγνώμονες για τους συναδέλφους μας στην Convert Group που δουλεύουν τόσο σκληρά για να υποστηρίξουν προμηθευτές και λιανεμπόρους στις χώρες που έχουμε παρουσία, ώστε να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα με επιτυχία».