Υπερ-θυροειδισμός: Έντονο οίδημα που προκαλείται στους φερέλπιδες (επανα)δανειολήπτες, καθώς τρώνε συνεχώς και βάναυσα πόρτα από τις τράπεζες που αρνούνται πεισματικά να χρηματοδοτήσουν τις ανάγκες τους (ή το δανειοδανειοδάνειό τους, βλ. παραπάνω).

Κηφισιακή Σχολίωση: Προκαλείται από τα ολοένα αυξανόμενα επιτιμητικά σχόλια που δέχονται οι οδηγοί Cayenne, Hummer και λοιπών προκλητικών SUV καθώς διασχίζουν την λεωφόρο Κηφισίας. Οι οδηγοί κάνουν ότι δεν ακούν και προσπαθούν συνειδητά να αποφύγουν τα κακόβουλα βλέμματα, σκύβοντας μέσα στο αυτοκίνητο (επιβαρύνοντας έτσι τη σπονδυλική τους στήλη στην προσπάθεια).

Αρκουδο-Διαβήτης: Οξεία μορφή σακχαρώδους διαβήτη που προκαλείται από τη συνεχή, μανιώδη αποστολή υπέργλυκων αρκουδακίων, καρδουλών, κουταβιών με υγρά ματάκια και συναφών βδελυγμάτων από ρομαντικές φίλες σας στο facebook. Η επανειλημμένη διαμαρτυρία σας προς αυτές πέφτει στο κενό, καθώς αυτές μονίμως απορούν «μα ζατίιιιιι;» και δεν λένε να κατανοήσουν τις τάσεις σας προς έμετο.

i-ειφόρος μανιοκατάθλιψη: Επικίνδυνη διπολική διαταραχή που κατατρέχει τους μανιακούς χρήστες i-whatever. Η αρχική παραληρηματική έκσταση που συνδέεται με την αγορά της πολυπόθητης συσκευής στην τελευταία της εκδοχή, ακολουθείται σύντομα από αβυσσαλέα κατάθλιψη μπροστά στη συνειδητοποίηση ότι μόλις έχει εμφανιστεί στην αγορά το επόμενο μοντέλο. Αντί όμως να έρθουν στα συγκαλά τους εκστομίζοντας ‘i-@#$%!’ στην έξη τους, αυτοί συνεχίζουν απτόητοι την κάθοδό τους στην τρέλα.