Σε 125.000 ανήλθαν οι επισκέπτες της 2ης FoodTech, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 12-15 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo. Η έκθεση φιλοξένησε 200 διεθνείς αγοραστές, 120 Έλληνες και ξένους εκθέτες, B2B meetings και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις.

Τα περίπτερα των εκθετών αναπτύχθηκαν σε 2 halls, όπου τους δόθηκε η δυνατότητα να παρουσιάσουν μηχανήματα και εφαρμογές, με στόχο να βοηθούν στη βελτίωση και αυτοματοποίηση της γραμμής παραγωγής των επιχειρήσεων.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν special events, όπως ενημερωτικά Workshops & Seminars σε ειδικά διαμορφωμένο stage από experts του κλάδου και στελέχη της αγοράς, καθώς και το FoodTech Meat Lab. Ας σημειωθεί ότι η παράλληλη διοργάνωση της Artoza ανέδειξε συνέργειες και οφέλη που προέκυψαν για τους εκθέτες και τους επισκέπτες.