Κέντρο γιόγκα και ευεξίας στη Μάνη
Ένα νέο κέντρο για γιόγκα, αθλητισμό και ζεν διαλογισμό, το Zen Rocks Mani Retreat in Nature, άνοιξε τις πόρτες του επίσημα φέτος στην Μάνη.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του κέντρου, την εκπαιδεύτρια γιόγκα, πιλάτες και διαλογισμού Βιβή Λέτσου, και τoν ιδιοκτήτη του Avocado Vegetarian Cafe στην Αθήνα Eraj Shakib, οι εναλλακτικές διακοπές αποτελούν ένα νέο δυνατό trend. Το Zen Rocks προσφέρει retreats/εβδομάδες διακοπών με γιόγκα, πιλάτες, προγράμματα υγείας και διαλογισμού ζεν, προσκαλώντας αρχάριους έως έμπειρους μαθητές σε καθημερινή πρακτική άσκηση, χαλάρωση, κολύμπι, εποχιακό φαγητό και αποκατάσταση υγείας και ευεξίας.

Στα πλεονεκτήματα του Zen Rocks συγκαταλέγεται και η ιδανική τοποθεσία του μέσα σε έναν ελαιώνα, με θέα στη θάλασσα, εγγύτητα σε καλές παραλίες, πολιτιστικές δραστηριότητες στην Καλαμάτα και σε άλλα χωριά. Έμφαση έχει δοθεί στην αρχιτεκτονική του Zen Rocks, καθώς και στην ολοκληρωμένη χορτοφαγική μεσογειακή κουζίνα με φρέσκα ντόπια βιολογικά προϊόντα. Για το 2018, το Zen Rocks προσφέρει έναν ολοκληρωμένο κατάλογο retreats με δασκάλους από διάφορα μέρη του κόσμου.