Πάνω από 120 στελέχη του κλάδου παρευρέθηκαν στο «e-Commerce: The Way Forward» φόρουμ, που συνδιοργάνωσαν Atcom και PayPal

To forum «e-Commerce: The Way Forward», διεξήχθη στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών, με κεντρικό θέμα τις νέες τάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές του ηλεκτρονικού εμπορίου σε διεθνές επίπεδο. Το forum προσέλκυσε περισσότερα από 120 στελέχη των μεγαλύτερων εταιρειών e-business, και αποτέλεσε αφορμή για ανάλυση και συζήτηση σε θέματα που αφορούν στη διατήρηση και ανάπτυξη ηλεκτρονικών καταστημάτων, την αύξηση των πωλήσεων και την περαιτέρω άνθιση του e-commerce στην Ελλάδα. Η Ganna Yevtushenko, Head of Business Development της PayPal CEE μίλησε για την αυξανόμενη διείσδυση της PayPal στην ελληνική αγορά.

Η Κατερίνα Καραγιάννη, Head of Strategy της Atcom and UXlab Business Unit Director ανέλυσε 10 usability tips που βελτιστοποιούν την check-out εμπειρία του χρήστη. Ο Κώστας Μάντζιαρης, Managing Director της Mindworks μίλησε για τους νέους τρόπους παρακολούθησης και βελτίωσης της απόδοσης των φυσικών και ηλεκτρονικών καταστημάτων, σε μία εποχή που οι πωλήσεις και η εξυπηρέτηση του πελάτη γίνεται μέσω πολλών καναλιών. Ο Γιώργος Συμεωνίδης, Managing Director της Linkwise εστίασε στο Performance Marketing και πως αυτό μπορεί να λειτουργήσει με τον πλέον ωφέλιμο τρόπο.

Ο Δημήτρης Μηλιώτης, Business Development Manager της PayPal CEE, υπογράμμισε τα οφέλη από την online και mobile εμπειρία της PayPal, ανέλυσε σχετικά case studies γνωστών εταιρειών τηλεπικοινωνιών, τουρισμού και μόδας και κατέληξε προσκαλώντας στη σκηνή τον Σπυρίδωνα Ξένο, Chief Financial Officer της Media Saturn Hellas, για να μιλήσει για τη συνεργασία της εταιρείας με την PayPal.