Ο αγώνας μεταδόθηκε ζωντανά προσελκύοντας χρήστες από 86 χώρες

Ήταν η πρώτη φορά που επιχειρήθηκε ζωντανή μετάδοση αγώνα μπάσκετ μέσω web TV και η επιτυχία ήταν πολύ μεγάλη, ανοίγοντας τον δρόμο για ανάλογες πρωτοβουλίες που ενδεχομένως αλλάξουν το τοπίο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Σύμφωνα με τα στοιχεία, τον αγώνα είδαν θεατές από 86 χώρες του κόσμου, που εκτός από την Ευρώπη περιλαμβάνονταν χώρες όπως η Αργεντινή, η Ινδία, η Σαουδική Αραβία, η Ταϊλάνδη, η Βραζιλία, το Ισραήλ κ.α.

Η ιστοσελίδα του καναλιού δέχθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα 5.850 επισκέψεις, ενώ σε συγκεκριμένα σημεία του ματς η ένδειξη viewers έδειξε 1.700. Τα στοιχεία αυτά κρίνονται ως ιδιαίτερα ικανοποιητικά δεδομένου ότι η ανακοίνωση μετάδοσης του αγώνα μέσα από το Paok Web TV έγινε με μια απλή ανακοίνωση, δύο 24άωρα πριν τον αγώνα. Το κανάλι πήρε εικόνα από την ΕΤ-3, ενώ χρησιμοποίησε και δύο δικές του κάμερες. Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του καναλιού, οι μεταδόσεις θα συνεχιστούν σε όλα τα εντός έδρας ματς και σε αυτά του Eurocap.

Η στροφή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ προς το διαδίκτυο δείχνει την πρόθεσή της να σταματήσει να στηρίζεται στα χρήματα του ΟΠΑΠ και των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και να αναζητήσει νέες πηγές εσόδων. Στο εγγύς μέλλον η ζωντανή μετάδοση των αγώνων θα έχει μια μικρή χρέωση και θα περιλαμβάνει και ζωντανά ρεπορτάζ πριν και μετά τους αγώνες.