Αύξηση ενός εκατομμυρίου μέσα σε 7 μήνες
Ξεπέρασαν τα 5 εκατ. οι ενεργοί διαφημιζόμενοι στο Facebook, σύμφωνα με την Sheryl Sandberg, COO του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια, η διαφημιστική βάση του Facebook αυξήθηκε κατά 1 εκατ. σε σχέση με τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, ενώ το 75% των διαφημιζόμενων βρίσκονται εκτός Η.Π.Α. με την Ινδία, την Ταϋλάνδη και τη Βραζιλία να παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη ανάπτυξη. Παράλληλα, υπάρχουν 65 εκατ. επιχειρήσεις με παρουσία στο Facebook και άλλα 8 εκατ. στο Instagram, κάτι που σημαίνει ότι είναι θέμα χρόνου να αυξηθούν ακόμα περισσότερο οι διαφημιζόμενοι και κατ’ επέκταση ο ανταγωνισμός για τα clicks των χρηστών.

Περισσότερα για τη διαφήμιση στα Social Media θα παρουσιαστούν στο συνέδριο Social Media Conference’17, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 27 Απριλίου με τη συμμετοχή 8 keynote ομιλητών από το εξωτερικό. Στο πλαίσιο της ενότητας «Social Performance: How to Step up your eCommerce Game with Social Media», η Sarah Flannery, Head of Display & Paid Social της Forward3D, θα παρουσιάσει τα «Seven Deadly Sins of Paid Social» και θα αναλύσει την καλύτερη αξιοποίηση των διαφημιστικών κονδυλίων και την επίτευξη μεγαλύτερου ROI.

Η Forward3D είναι ένα από τα μεγαλύτερα Performance Marketing agencies στον κόσμο. Στο πελατολόγιό της δεσπόζουν brands όπως Net-A-Porter, British Airways, Hertz, Ralph Lauren, Hilton και New Look, ενώ μόνο πέρυσι βραβεύτηκε, μεταξύ άλλων, ως Agency of the Year στα European Performance Marketing Awards.