Στον αέρα βρίσκονται τρία τηλεοπτικά σποτ, με κοινό μουσικό θέμα και μοτίβο αφήγησης, χωρίς voice over και έντονα τα στοιχεία του χιούμορ και της ανατροπής. Και τα τρία ολοκληρώνονται με τη φράση «Τώρα Μπορείς», την οποία ακολουθεί μία ακόμη που τα διαφοροποιεί ανά περίσταση. Στο πρώτο, ένα νεαρό στέλεχος, απολαμβάνει μια Heineken έχοντας ολοκληρώσει την εισήγησή του σε ένα σοβαρό meeting, αφήνοντας έκπληκτους τους παρισταμένους. Τους αποκαλύπτει ότι πρόκειται για τη Heineken 0.0, ενώ κι εκείνοι του υποδεικνύουν τη «γκάφα» της παρουσίασής του.

Η ταινία κλείνει με τη φράση «Τώρα Μπορείς. Και στη δουλειά». Στο δεύτερο, ένας άνδρας πίνει τη μπύρα του στο αυτοκίνητό του όταν τον «επισκέπτεται» ένας αστυνομικός για να του κόψει κλήση. Όταν ο οδηγός του δείχνει ότι πρόκειται για τη Heineken 0.0, το όργανο του κόβει κλήση για παράνομη στάθμευση. Στο κλείσιμο εμφανίζεται η φράση: «Τώρα Μπορείς. Πριν την οδήγηση».

Το τρίτο σποτ παρουσιάζει μια νεαρή γυναίκα στο γυμναστήριο, να κάνει διάλειμμα από την προπόνησή της πίνοντας μια Heineken. Έχοντας προκαλέσει την έκπληξη όλων, δείχνει την ετικέτα της Heineken 0.0, ενώ η ανατροπή έρχεται όταν κατά λάθος μπαίνει στα ανδρικά αποδυτήρια. «Τώρα μπορείς. Και στο γυμναστήριο», αναφέρει το κλείσιμο της ταινίας. Η Heineken 0.0 είναι μπίρα χωρίς αλκοόλ, με φρουτώδεις νότες και απαλό σώμα βύνης. Όπως επισημαίνει η εταιρεία, ζυθοποιείται με τη διαδικασία αφαίρεσης του αλκοόλ, πετυχαίνοντας το καλύτερο δυνατό γευστικό αποτέλεσμα.