Με χορηγούς την Coca-Cola Hellas και την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Το GMC με διεθνή εμπειρία 35 ετών, σε 40 χώρες παγκοσμίως, διεξάγεται στην Ελλάδα εδώ και 9 χρόνια. Προσφέρεται δωρεάν στους φοιτητές και είναι ο μοναδικός που φέρει την διαπίστευση του European Foundation for Management Development (EFMD), ενώ τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Παιδείας & Θρησκευμάτων και Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας. Φέτος, ο διαγωνισμός διεξάγεται με τη χορηγία της Coca-Cola Hellas και της Coca-Cola Τρία Έψιλον, στο πλαίσιο της έμπρακτης δέσμευσής τους για τη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Ο διαγωνισμός εξελίσσεται σε ένα διαδραστικό διαδικτυακό επιχειρηματικό περιβάλλον, όπου οι ομάδες φοιτητών αναλαμβάνουν το ρόλο του επιχειρηματία και του manager και καλούνται να ανταπεξέλθουν στις αντίστοιχες προκλήσεις των ρόλων τους, ενώ παράλληλα εξασκούν τις γνώσεις τους και δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στην ανάπτυξη και διοίκηση της δικής τους εικονικής επιχείρησης.

Επιπλέον, το GMC στηρίζει τους φοιτητές με ένα αποκλειστικό πρόγραμμα υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές συνολικής αξίας 35.000 ευρώ, προσφορά του ΟΠΑ, του Πανεπιστημίου Πειραιώς και της εταιρείας PricewaterhouseCoopers. Τέλος, οι φοιτητές υποστηρίζονται μέσα από ένα καινοτόμο πρόγραμμα μεντόρων-στελεχών δυναμικών επιχειρήσεων. Η νικήτρια ελληνική ομάδα θα συμμετάσχει στον Παγκόσμιο Τελικό στο Sochi της Ρωσίας.