Το Envolve Entrepreneurship και η SAP Hellas ξεκινούν το διεθνές πρόγραμμα «Restart Your Future» με στόχο να στηρίξουν, μέσω εκπαίδευσης, την ένταξη στην αγορά εργασίας, προσφύγων και μεταναστών ηλικίας 18-30 ετών.

Σκοπός του προγράμματος, που θα υλοποιηθεί με την υποστήριξη του Community Foundation Ireland, είναι να βοηθήσει νέους ανθρώπους να αποκτήσουν soft skills, ψηφιακές δεξιότητες και, ταυτόχρονα, να προσφέρει καθοδήγηση και ευκαιρίες απασχόλησης.

Επίσης, την Τρίτη, 11 Απριλίου, στις 16:00, το Envolve και η SAP Hellas θα πραγματοποιήσουν δωρεάν διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση σχετικά με τις ευκαιρίες στην αγορά εργασίας και το πώς το «Restart your Future» μπορεί να υποστηρίξει τους επαγγελματικούς στόχους των νέων ανθρώπων που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

«Η εκπαίδευση, η επανεκπαίδευση και η ανάπτυξη των δεξιοτήτων είναι το “κλειδί” για να ανοίξουμε την πόρτα της αλλαγής», δήλωσε η Ρόζι Τσέλα, Business Manager CSR & University Alliances Country Lead Education στη SAP Hellas.