«Άνοιξαν» οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στην 4η διοργάνωση της Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge από την Tommy Hilfiger. Το παγκόσμιο πρόγραμμα αντιστοιχεί στο όραμα βιωσιμότητας της εταιρείας «Waste Nothing and Welcome All», με στόχο να ενισχύσει και να υποστηρίξει τους νέους κοινωνικούς επιχειρηματίες, οι οποίοι, όπως επισημαίνει η εταιρεία, θα διαμορφώσουν καινοτομίες για τη δημιουργία ενός μέλλοντος στη μόδα χωρίς αποκλεισμούς.

Φέτος, η εταιρεία ενθαρρύνει να συμμετάσχουν άτομα από ιστορικά υποεκπροσωπούμενες κοινότητες, συμπεριλαμβανομένων των ιθαγενών, της BIPOC κοινότητας, των ατόμων με αναπηρία και των γυναικών. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται έως τις 29 Απριλίου.

Οι νικητές θα λάβουν συνολικό ποσό 200.000 ευρώ διά δύο, πρόσθετο βραβείο 15.000 ευρώ για την ανάδειξη του «Αγαπημένου», μια ετήσια συμβουλευτική καθοδήγηση με τους global experts της Tommy Hilfiger και μια ετήσια συμβουλευτική καθοδήγηση και μαθήματα στο INSEAD. Η εταιρεία καλεί τους fans της να συμμετάσχουν στην α΄ φάση του challenge ως Ψηφιακοί Κριτές, υποβάλλοντας αίτηση έως τα 20 Απριλίου.