Από την Ελληνοαμερικανική Ένωση και τη GrowthRocks
Η Ελληνοαμερικανική Ένωση σε αποκλειστική συνεργασία με το Growth Hacking agency GrowthRocks, διοργανώνουν πρόγραμμα Growth Marketing course, το οποίο ξεκινά στις 29 Ιανουαρίου.

Πρόκειται για ένα hands-on marketing course διάρκειας 48 ωρών από τη GrowthRocks, το οποίο θα διδάξει στους συμμετέχοντες τα «τεχνικά» κομμάτια του marketing που χρησιμοποιούν τα startups όπως το Facebook, το Dropbox, το Airbnb και η Amazon, το πώς να χτίζουν web properties, να χρησιμοποιούν τα social media με διαφορετικό τρόπο, να αυτοματοποιούν marketing ενέργειες και να συνδέουν μεταξύ τους marketing εργαλεία για growth αποτελέσματα.

Το Growth Hacking Academy απευθύνεται κυρίως σε 3 ομάδες: marketers, account managers και media buyers που θέλουν να αποκτήσουν digital skills, επιχειρηματίες και startuppers που θέλουν να δουν πώς μπορεί το growth hacking να ωφελήσει την επιχείρησή τους, και developers, IT experts και engineers που θέλουν να αποκτήσουν marketing skills. Ο 5ος κύκλος μαθημάτων ξεκινά στις 29 Ιανουαρίου.