Μετά τον πρώτο κύκλο σπουδών του Lidl Up: Learn & Work, που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους και βρίσκεται σε εξέλιξη, η Lidl Ελλάς προχωράει στον 2ο κύκλο του προγράμματος.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα, το οποίο συνδυάζει σπουδές με σταθερό μηνιαίο μισθό, εκπαίδευση στην πράξη, πιστοποιημένο πτυχίο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) και μια θέση Υποδιευθυντή/-τριας Καταστήματος να περιμένει τους/τις αποφοίτους του.

Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Δημόσιο Πειραματικό ΙΕΚ Γλυφάδας και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Το Lidl Up: Learn & Work στελεχώνει το πειραματικό τμήμα της ειδικότητας «Στέλεχος Λιανικού Εμπορίου».

«Με το Lidl Up: Learn & Work δείχνουμε έμπρακτα την πίστη μας στη νέα γενιά, παρέχοντας νέες ευκαιρίες απασχόλησης και ενισχύοντας την ένταξη των νέων στην αγορά εργασίας. Είναι ένα ολιστικό πρόγραμμα που προετοιμάζει τα Στελέχη Λιανικού Εμπορίου του αύριο και τους παρέχει όλα τα εφόδια, ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις και να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους», δήλωσε σχετικά ο Martin Brandenburger, Πρόεδρος Διοίκησης της Lidl Ελλάς.

Οι αιτήσεις ολοκληρώνονται στις 15 Δεκεμβρίου.