Η τηλεοπτική σεζόν 2019-20 ξεκινά στην Cosmote TV και περιλαμβάνει τη συνέχεια παγκόσμιων επιτυχιών (Mr. Robot, My Brilliant Friend, The Young Pope), νέες σειρές όπως το Catherine the Great με την Έλεν Μίρεν, καθώς και την πρωτότυπη παραγωγή της Cosmote TV στην κατηγορία της κωμωδίας και του stand-up comedy, Βραδινές Ιστορίες.

Όλες οι σειρές θα προβληθούν στο Cosmote Series HD, ενώ αμέσως μετά την προβολή του, κάθε επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο για on demand θέαση στη δωρεάν υπηρεσία Cosmote TV Plus. Μεταξύ άλλων, θα προβληθεί ο 4ος κύκλος της σειράς «Mr. Robot», η συνέχεια του «The Young Pope» με τίτλο «The New Pope», και ο 2ος κύκλος των σειρών «FBI», «New Amsterdam» και «A Million Little Things».

Επίσης, στο τηλεοπτικό μπουκέτο της Cosmote TV προστίθενται και το η sci-fi σειρά μυστηρίου «Evil», το δικαστικό δράμα «Bluff City Law», η δραματική κομεντί «Frayed» και η γαλλική παραγωγή αστυνομική σειρά «Art of Crime». Τέλος, πρεμιέρα στο κανάλι έχουν ήδη κάνει το θρίλερ «Temple» και το νέο βραδινό talk show, που αποτελεί πρωτότυπη παραγωγή της Cosmote TV στην κατηγορία της κωμωδίας και του stand-up comedy, «Βραδινές Ιστορίες».