Την Τρίτη 17 Οκτωβρίου, στο Riviera Coast το Action 24 υποδέχθηκε εκπροσώπους του Τύπου και στελέχη του εμπορικού και του διαφημιστικού κόσμου, για το ξεκίνημα της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Το Action 24, εκτός από την παρουσία του σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα, ενισχύει την ψυχαγωγία του με νέα προγράμματα και πρόσωπα, χωρίς να χάνει τον ενημερωτικό του χαρακτήρα.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Έλενα Παπαβασιλείου. Ενδεικτικά, όσον αφορά στην ενημέρωση, την «Πρωινή Ζώνη» αναλαμβάνει ο Γιώργος Κακούσης και η Άννα Λιβαθυνού, κάθε απόγευμα, ο Βασίλης Τσεκούρας παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ενώ το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων έχει την «υπογραφή» της Ιωάννας Βάσσου.

Όσον αφορά στα αθλητικά και την ψυχαγωγία, κάθε Δευτέρα, το βράδυ, ο Ντέμης Νικολαϊδης και ο Γιάννης Πάγκος φέρνουν την εκπομπή τους «Monday Fc» από τη Νοva, στην ελεύθερη τηλεόραση, ενώ η σατιρική εκπομπή «Μitsi Var» με τον Γιώργο Μητσικώστα και τον Σωτήρη Καλυβάτση εξετάζει και σχολιάζει τα γεγονότα της εβδομάδας, κάθε Παρασκευή βράδυ.