Τα Vegan Awards 22 διοργανώνονται, για 2η συνεχή φορά, από την Boussias, µε στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία και την καινοτομία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες των εταιρειών που προάγουν το vegan lifestyle. Συγκεκριμένα, έχουν σκοπό να αναδείξουν αυτή τη νέα βιομηχανία τροφίμων, καλλυντικών προσωπικής φροντίδας και ειδών υγιεινής, συμπληρωμάτων διατροφής, απορρυπαντικών, ρούχων και αξεσουάρ από τον ευρύτερο χώρο της μόδας, και υπηρεσιών, όλα µε πιστοποιήσεις vegan.

Στόχος των Vegan Awards είναι να προβάλλουν τις Vegan εταιρείες και Start -Ups, να επιβραβεύσουν το σύνολο των υπηρεσιών που σταδιακά δημιουργούν µια αγορά µε διαφορετική ηθική και νέες κοινωνικές προεκτάσεις, να επικοινωνήσουν τα βραβευμένα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο ευρύ κοινό και να κινητοποιήσουν τις επιχειρήσεις του κλάδου για τη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων τους.

Στην κριτική επιτροπή συµµετέχουν Πανεπιστηµιακοί, Επιστήµονες από τον χώρο της διατροφής, επαγγελματίες και ∆ηµοσιογράφοι. «Τα Vegan Awards έρχονται και φέτος να προσφέρουν σημαντική στήριξη και επιβράβευση στις επιχειρήσεις εκείνες που με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους διευκολύνουν τη vegan επιλογή, αποδεικνύοντας πως λαμβάνουν σοβαρά υπόψη την κοινωνική τους ευθύνη, και βοηθώντας καθοριστικά τον καταναλωτή να μετατοπιστεί προς την πραγματικά ηθική και βιώσιμη αγορά που έχουμε ανάγκη», δήλωσε η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Vegan Awards, Ελένη Πρίφτη, Χημικός, MSc, PhDc/Health Coach.