Σε μια περίοδο σημαντικών προκλήσεων και αλλαγών, στις οποίες καλείται να ανταποκριθεί ο κλάδος του Ανθρώπινου Δυναμικού, η BOUSSIAS, πιστή στη στρατηγική της τοποθέτηση να ανταποκρίνεται έγκαιρα και ουσιαστικά στις ανάγκες της αγοράς, προχώρησε στο λανσάρισμα ενός νέου ημερήσιου ηλεκτρονικού newsletter για τον κλάδο, με την επωνυμία Workforce. Το Workforce έχει σαν στόχο να προσφέρει σφαιρική ενημέρωση για όλους όσοι δραστηριοποιούνται στο ευρύτερο οικοσύστημα του HR, δημιουργώντας έτσι ένα ολοκληρωμένο καθημερινό hub ενημέρωσης και επικοινωνίας για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου.

Η θεματολογία του περιλαμβάνει ρεπορτάζ και ειδήσεις από την ελληνική αγορά, θεσμικές εξελίξεις της αγοράς εργασίας, συνεντεύξεις, έρευνες, παρουσίαση των τελευταίων διεθνών τάσεων, διεθνή ειδησεογραφία, αναλύσεις και γενικότερα κάθε τι που μπορεί σήμερα να ενδιαφέρει τους επαγγελματίες του Ανθρώπινου Δυναμικού, αλλά και όσους άμεσα ή έμμεσα ασχολούνται ή επηρεάζονται από τις εξελίξεις στον κλάδο αυτό.

«Σε μια εποχή που οι εργαζόμενοι, οι εργοδότες και οι επιχειρήσεις καλούνται να διαχειριστούν κοσμογονικές αλλαγές στον τρόπο δουλειάς τους και στους εργασιακούς χώρους, η ανάγκη αξιόπιστης, έγκαιρης και ολοκληρωμένης ενημέρωσης για κάθε τι που αφορά στον κλάδο του Ανθρώπινου Δυναμικού είναι επιτακτική, αλλά και απολύτως αναγκαία για την απρόσκοπτη πορεία ανθρώπων και επιχειρήσεων προς την εξέλιξη», επισήμανε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Κορδεράς, Διευθυντής Σύνταξης του Workforce. Το Workforce Employer’s Daily News αποστέλλεται μέσω email σε μορφή live pdf και σε συνδρομητική βάση 3.500 παραληπτών.