Τους τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία γίνεται σύμμαχος των γυναικών στη μάχη κατά των διαχωρισμών με βάση το φύλο, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει η Μαρία Σκάγκου, Αντιπρόεδρος ΔΣ και Διευθύντρια Εξωτερικών Σχέσεων της Vodafone Ελλάδας, στο Inclusivity Lounge που διοργανώνει το Women On Top, στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum VIII.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση αναφορικά με τον ρόλο της τεχνολογίας στην καταπολέμηση της έμφυλης βίας, η ίδια παρουσίασε τα πρώτα αποτελέσματα της εφαρμογής «Panic Button». Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην προσαρμογή της διεθνούς αναγνωρισμένης εφαρμογής του Ιδρύματος Vodafone «Bright Sky» στην Ελλάδα.

Η ίδια ανέφερε ορισμένες από τις πρωτοβουλίες της εταιρείας για τη δημιουργία ενός ανοιχτού και ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος για κάθε εργαζόμενη της Vodafone Ελλάδας. Όπως σημείωσε, όλες αυτές οι προσπάθειες έχουν ως αποτέλεσμα, το 43% των εργαζομένων της Vodafone να είναι γυναίκες, ενώ τρία στα πέντε μέλη του ΔΣ της Vodafone Ελλάδας είναι, επίσης, γυναίκες.