Παρουσία στην πρωινή εκπομπή του Open TV, «Ώρα Ελλάδος», είχαν οι Νίκος Παρχαρίδης, Managing Director, και Βαγγέλης Ντάμπος, New Business Development της Vitamin Media, με αφορμή τις πολλαπλές διακρίσεις που απέσπασε η εταιρεία στο πλαίσιο των Indie Awards 2022.

«Είναι η 2η συνεχόμενη χρονιά που λαμβάνουμε τους 2 μεγάλους τίτλους της χρονιάς, καθώς αναδειχθήκαμε το “Agency της Χρονιάς” μέχρι 25 εργαζομένους και “Best Regional Agency της Χρονιάς”», σημείωσε ο Ν. Παρχαρίδης, εκφράζοντας την υπερηφάνειά του για τις διακρίσεις αυτές. Όσον αφορά στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν ως agency, ο Β. Ντάμπος αναφέρθηκε σε αυτά που χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν από τη ίδρυση της εταιρείας, πριν 8 χρόνια, όπως capital controls και πανδημία.

Δήλωσε, ωστόσο, ότι «οι προκλήσεις είναι ταυτόχρονα και ευκαιρίες να κάνουμε ωραίες δουλειές, να μας εμπιστεύονται οι πελάτες και να μπορούμε να επιτυγχάνουμε τέτοιου είδους διακρίσεις». Απαντώντας για τα μελλοντικά σχέδια της Vitamin Media, ο Ν. Παρχαρίδης σημείωσε ότι αναμένονται νέες δημιουργικές ιδέες, καθώς η εταιρεία επενδύει στο motion design, δηλαδή στην παραγωγή video και όχι στατικών δημιουργικών, αξιοποιεί νέες τεχνολογίες και νέα εργαλεία και κανάλια, όπως Instagram, TikTok, YouTube, Facebook groups, φροντίζοντας οι ιδέες τους να απλώνονται σε περισσότερα κανάλια.