Η Viewpark, ένα εικονικό παγκόσμιο στούντιο με έδρα τη Νέα Υόρκη, συνεργάζεται με την Yourmoods Limited, εταιρεία τεχνολογίας με έδρα το Λονδίνο, η οποία ανέπτυξε το Vimodji, την πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα με σύντομης διάρκειας βίντεο κλιπ στον κόσμο, τα οποία είναι οργανωμένα και κατηγοριοποιημένα βάση του συναισθήματος που εκφράζουν. «Το Vimodji επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους, επιλέγοντας σύντομες σκηνές βίντεο που αντικατοπτρίζουν αυτό που θέλουν να πουν και να μοιραστούν.

Έχουμε ήδη αποδείξει ότι τόσο οι καταναλωτές, όσο και τα brands, προτιμούν την πλατφόρμα μας σαν μέσο επικοινωνίας και θέλουν να τη χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση. Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Viewpark είναι μαζί μας σε αυτήν την προσπάθεια να επεκτείνουμε το Vimodji παγκοσμίως», δήλωσε ο Βασίλειος Καλλίτσης, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Vimodji.

«Το Vimodji δεν είναι μόνο μια εξαιρετική πλατφόρμα ανταλλαγής “emoji βίντεο”, αλλά τροφοδοτεί από την βάση δεδομένων το EI (Emotional Intelligence). Είμαστε εξοικειωμένοι με τις εταιρείες που χρησιμοποιούν την Τεχνητή Νοημοσύνη, αλλά είμαστε οι πρώτοι που δημιουργούμε μια μηχανή που αναγνωρίζει το συναίσθημα σε τέτοιο βάθος. Η μηχανή αναζήτησης EI μπορεί επίσης να ενσωματωθεί σε υπάρχουσες εταιρείες που επιθυμούν να επεκτείνουν περαιτέρω τη βάση των συνδρομητών τους μέσω της EI», δήλωσε από την πλευρά της η Ελευθερία Μαμιδάκη, Συνιδρυτής και COO της Vimodji.