Η Chiquita διεξάγει έναν νέο διαγωνισμό σχεδίου, ο οποίος θα έχει «στην καρδιά του» το εμβληματικό Μπλε Αυτοκόλλητο, καλώντας μικρούς και μεγάλους να αφήσουν την φαντασία τους ελεύθερη δημιουργώντας πρωτότυπα και μοναδικά σχέδια.

Η ενέργεια θα διαρκέσει από τις αρχές Σεπτεμβρίου έως και το τέλος Οκτωβρίου, παράλληλα με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Σκοπός της είναι να υπενθυμίσει στους γονείς ότι οι μπανάνες αποτελούν όχι μόνο την καλύτερη επιλογή σνακ κατά τη διάρκεια του χειμώνα και της πολυάσχολης καθημερινότητας, αλλά και «τροφή» για τη σκέψη και τη φαντασία των παιδιών.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα, αλλά και να δουν τα σχέδιά τους να κοσμούν τα αυτοκόλλητα στις μπανάνες Chiquita στη νέα ειδική έκδοση του 2020. Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό μπορούν να ανεβάζουν τα σχέδιά τους απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.chiquita.gr/fun. Μετά το τέλος του online διαγωνισμού, η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τα 3 καλύτερα σχέδια και θα τα βραβεύσει με ένα Apple Ipad και Apple Pencil.