Δεν επαναπαύεται ποτέ, χαρακτηρίζεται από πάθος και νέες ιδέες για καινοτόμες υπηρεσίες, παρέχει εξαιρετικές εμπειρίες στους πελάτες της και λειτουργεί ως «φάρος» στο πλαίσιο του ευρύτερου ομίλου. Αυτή είναι η Up Hellas!

Ο Bastien Agnes, Managing Director της Up Hellas, μοιράζεται μαζί μας τη φιλοσοφία της εταιρείας, ενώ ανακοινώνει για πρώτη φορά το λανσάρισμα της υπηρεσίας Up Scores.

MW: Ποια είναι η Up Hellas και τι καινούργιο φέρνει στην ελληνική αγορά;

Bastien Agnes: Σχεδιάζουμε και παρέχουμε digital-first προνόμια εργαζομένων που μεταμορφώνουν την εμπειρία στον χώρο εργασίας. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τις εταιρείες να κρατούν τους ανθρώπους τους ευχαριστημένους και υγιείς.

Προσφέρουμε μια αποδεδειγμένα απαράμιλλη εμπειρία πελατών. Οι άνθρωποι είναι πάντα στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε – εργοδότες, εργαζόμενοι και η ομάδα της Up. Το επιτυγχάνουμε αυτό κάνοντας τη ζωή τους ευκολότερη, πιο διασκεδαστική και πιο ζωντανή… Ας πάρουμε για παράδειγμα την GoForEat, την κάρτα γεύματος μας. Σχεδιάσαμε την πιο απλή εμπειρία χρήστη που έχει γίνει ποτέ: το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα όνομα – κάνουμε έτσι τη ζωή των πελατών μας πιο εύκολη. Για τους κατόχους καρτών – δεν πιστεύουμε σε κλειστά μοντέλα, επομένως τους παρέχουμε το καλύτερο δυνατό δίκτυο εμπόρων χωρίς να αποκλείσουμε κανέναν από αυτό! Στη συνέχεια, προσθέτουμε λίγη διασκέδαση με την εφαρμογή μας, το σύστημα ειδοποιήσεων και τις διάφορες λειτουργίες. Αυτή ήταν η αφετηρία μας. Κάνοντας τα πάντα με τους ανθρώπους στο επίκεντρο, σήμαινε ότι δημιουργήσαμε την καλύτερη κάρτα γεύματος στην αγορά.

Τα επόμενα 2 χρόνια είχαν να κάνουν με τη δημιουργία περισσότερης διασκέδασης, αλλά και την ανάπτυξη νέων ιδεών:

 • Δημιουργήσαμε την πρώτη λύση άμεση επιστροφής χρημάτων στην Ευρώπη (HeroCorp).
 • Παρουσιάσαμε τη δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων peer to peer (Feed a Friend).
 • Ενσωματώσαμε τη δυνατότητα πληρωμών με Google Pay.
 • Απελευθερώσαμε τις δυνατότητες των πελατών μας με τη νέα πλατφόρμα διαχείρισης λογαριασμού, ώστε κάθε πελάτης μας να μπορεί να διαχειριστεί, να φορτώσει, να παραγγείλει οποιεσδήποτε λύσεις προσφέρουμε και φυσικά να κατεβάσει κάθε είδους αναφορά.

Αυτό δεν ήταν αρκετό για εμάς. Τα ίδια 2 χρόνια, υποδεχτήκαμε την κάρτα δώρου μας (Up Gift), την κάρτα διακοπών (Up Holiday) και καταφέραμε να κυκλοφορήσουμε ένα από τα αγαπημένα μου πλεονεκτήματα: το UpFit – τη μοναδική συνδρομή με πολλαπλούς αθλητικούς συνεργάτες και γυμναστήρια στην Ελλάδα που χρηματοδοτείται εταιρικά!

Ενέργεια, νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες με μια δόση τρέλας και πάντα με τους ανθρώπους στο επίκεντρο: αυτό φέρνουμε! Φέτος γιορτάζετε τα 5 χρόνια στην ελληνική αγορά και ήδη έχετε αφήσει το αποτύπωμα σας!

Τι είναι αυτό που πιστεύετε ότι έφερε αυτή τη θετική ανταπόκριση από τις ελληνικές εταιρείες;

Πιστεύω ότι η ξεγνοιασιά μας και η εξαιρετική εμπειρία που παρέχουμε στους πελάτες μας είναι αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε – και η αγορά το παρατηρεί όλο και περισσότερο. Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν εξαιρετικά για εμάς.

Βλέπω την Ελλάδα ως το εργαστήριο του Ομίλου, εδώ δοκιμάζουμε τις πιο τρελές ιδέες! Εφαρμόσαμε την πρώτη λύση επιστροφής χρημάτων σε κάρτες γεύματος στην Ευρώπη, μόλις πριν από 2 χρόνια τώρα. Από τότε, κυκλοφόρησε στην Τσεχική Δημοκρατία και τη Γαλλία, με περισσότερες χώρες να το εφαρμόζουν σύντομα.

Ακόμα και την υπηρεσία peer to peer που μόλις ενσωματώσαμε αυτόν τον μήνα – θα εκπλαγείτε από το πόσα άτομα έχουν επικοινωνήσει μαζί μου για να λάβουν περισσότερες τεχνικές πληροφορίες. Ακούγεται τρελό, αλλά η Up στην Ελλάδα, με 20 μόλις εργαζόμενους, έχει γίνει φάρος για το τι κάνουν οι υπόλοιποι στον όμιλο. Μπορούμε να πούμε ότι τους εμπνέουμε!

Πίσω από κάθε ιστορία επιτυχίας υπάρχει μια υπέροχη ομάδα. Μιλήστε μας για την ομάδα της Up Hellas.

Τίποτα δεν ξεπερνά το πάθος – και αυτή είναι η πρώτη λέξη που θα χρησιμοποιούσα για να περιγράψω κάθε μέλος της ομάδας. Ενδέχεται να έχουμε διαφωνίες μερικές φορές για το πώς πρέπει να κάνουμε κάτι, αλλά αυτό μόνο προσθέτει αξία σε ό,τι κάνουμε αλλά και στο πώς το κάνουμε. Από τη στιγμή που όλοι σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο, αυτόματα σταματάει να προστίθεται αξία ή ακόμα χειρότερα οι άνθρωποι σταματούν να νοιάζονται.

Η δεύτερη πτυχή που έρχεται στο μυαλό μου είναι το πώς η ομάδα είναι πρόθυμη να αλληλοβοηθείται. Προσπαθούμε να κάνουμε πάντα το κάτι παραπάνω ο ένας για τον άλλον. Μπορώ να δώσω ένα παράδειγμα για την ομάδα που με κάνει τόσο περήφανο: πριν από λίγο, είχαμε έναν νεαρό ασκούμενο που καλούσε κάποιες εταιρείες. Δυστυχώς μία εταιρεία δεν ήταν εξαιρετικά ευγενική με τον ασκούμενο και από ό,τι καταλαβαίνω χρησιμοποίησε μερικούς «πολύχρωμους» χαρακτηρισμούς. Φανταστείτε την υπερηφάνεια μου, όταν ένας από τους ανώτερους υπαλλήλους μας τηλεφώνησε σε αυτήν την εταιρεία και τους ζήτησε να συμπεριφέρονται καλύτερα. Είμαστε εκεί που είμαστε σήμερα χάρη σε κάθε απόφαση που λάβαμε όλοι μαζί. Οι συζητήσεις που διεξάγουμε σε καθημερινή βάση σαν ομάδα, τροφοδοτούν την ικανότητά μας να βελτιώσουμε τις λύσεις μας αλλά και να αναπτύσσουμε νέες.

Τέλος – στην ομάδα της Up… Σας ευχαριστώ πολύ και σας αγαπώ!

Υπάρχουν κάποια προϊόντα ή υπηρεσίες που ξεχωρίζετε;

Κάθε λύση μας ξεχωρίζει! Έχω μια μεγάλη αγάπη όμως για το UpFit, για πολλούς, πολλούς λόγους… Είναι ένα εταιρικά χρηματοδοτούμενο προνόμιο αθλητισμού και ευεξίας. Με λίγα λόγια, η συνδρομή UpFit δίνει στους εργαζομένους πρόσβαση σε εκατοντάδες γυμναστήρια και άλλες αθλητικές δραστηριότητες σε όλη την Ελλάδα. Λόγω της πανδημίας, το UpFit βρίσκεται σε αναμονή για τον τελευταίο χρόνο, αλλά το ενδιαφέρον που λαμβάνουμε είναι τεράστιο. Είναι η μεγαλύτερη αιτία απογοήτευσης αυτήν τη στιγμή για εμάς – γνωρίζοντας ότι έχουμε κάτι που μπορεί να αλλάξει τη ζωή πολλών εργαζομένων και είναι πραγματικά ισχυρό, αλλά πρέπει να περιμένουμε… Του δίνω 3 χρόνια για να γίνει το πιο περιζήτητο προνόμιο στην Ελλάδα!

Τι καινούργιο ετοιμάζετε για το υπόλοιπο του 2021;

Ναι! Είμαστε πάντα γεμάτοι νέες ιδέες. Θα το αποκαλύψω εδώ και τώρα, αποκλειστικά σ’ εσάς: Το Up Scores έρχεται αυτόν τον μήνα! Αποφασίσαμε ότι θέλαμε να βοηθήσουμε το HR να εμπλακεί περισσότερο με τους εργαζομένους της εταιρείας, παρέχοντας μια απλή λύση που μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα, σ’ ένα θέμα που μας ενώνει όλους: τον αθλητισμό. Το Up Scores είναι μια πλατφόρμα αθλητικών προβλέψεων που επιτρέπει στους συναδέλφους να διαγωνίζονται μεταξύ τους (με δυνατότητες δημιουργίας ομάδων φυσικά) για να προκαλέσουν λίγο φιλικό ανταγωνισμό.

Ξεκινάμε με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αυτό το καλοκαίρι και θα το επεκτείνουμε σε διάφορους αγώνες, συμπεριλαμβανομένου του μπάσκετ φυσικά, και ποιος ξέρει ίσως και τη νέα European SuperLeague. Εκτός από αυτό, προσπαθούμε πάντα να βελτιώνουμε την εμπειρία των πελατών μας, η οποία σήμερα εξαρτάται κυρίως από την εφαρμογή του κινητού για τους κατόχους καρτών μας και την ηλεκτρονική πλατφόρμα διαχείρισης για τους εταιρικούς μας πελάτες.

Ρωτήστε την ομάδα: δεν επαναπαυόμαστε ποτέ!

FOCUS POINTS

 • Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τις εταιρείες να κρατούν τους ανθρώπους τους ευχαριστημένους και υγιείς
 • Προσφέρουμε μια αποδεδειγμένα απαράμιλλη εμπειρία πελατών
 • Οι άνθρωποι είναι πάντα στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε – εργοδότες, εργαζόμενοι και η ομάδα της Up
 • H ξεγνοιασιά μας και η εξαιρετική εμπειρία που παρέχουμε στους πελάτες μας είναι αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε
 • Είμαστε εκεί που είμαστε σήμερα χάρη σε κάθε απόφαση που λάβαμε όλοι μαζί. Οι συζητήσεις που διεξάγουμε σε καθημερινή βάση σαν ομάδα, τροφοδοτούν την ικανότητά μας να βελτιώσουμε τις λύσεις μας αλλά και να αναπτύσσουμε νέες
 • Νέο μας λανσάρισμα είναι το Up Scores, μια πλατφόρμα αθλητικών προβλέψεων που επιτρέπει στους συναδέλφους να διαγωνίζονται μεταξύ τους για να προκαλέσουν λίγο φιλικό ανταγωνισμό
 • Βλέπω την Ελλάδα ως το εργαστήριο του Ομίλου, εδώ δοκιμάζουμε τις πιο τρελές ιδέες! Εφαρμόσαμε την πρώτη λύση επιστροφής χρημάτων σε κάρτες γεύματος στην Ευρώπη, μόλις πριν από 2 χρόνια