Τις τελευταίες τάσεις και διαφαινόμενες εξελίξεις τόσο στην τηλεόραση, όσο και στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη και μεταβαλλόμενη αγορά του digital video (αλλά και στη σταδιακή σύγκλιση των δύο) θα παρουσιάσει ο Daniel Knapp, Chief Economist του IAB Europe, στο πλαίσιο του TV & Video Conference που διοργανώνει η Boussias Events την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στο Sofitel Athens Airport.

Εκ των κορυφαίων αναλυτών και forecasters σε θέματα digital media και marketing, o D. Knapp θα εστιάσει τόσο στην παραδοσιακή τηλεόραση, δηλαδή στην πιθανή εξέλιξη της δαπάνης και τις εξελισσόμενες προτιμήσεις των brands, όσο και στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ΟΤΤ περιβάλλον, αλλά και στις καίριες αλλαγές στην αγορά του digital video. Παράλληλα, θα παρουσιάσει τα νέα δεδομένα που δημιουργεί το οικοσύστημα του addressable TV σε επίπεδο διαφημιστικής καινοτομίας και αποτελεσματικότητας αλλα και σε προκλήσεις και ευκαιρίες για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη του value chain της επικοινωνίας.

Το TV & Video Conference τελεί υπό την αιγίδα του ΣΔΕ και απευθύνεται σε ανώτατα/ανώτερα στελέχη τηλεοπτικών σταθμών και εταιρειών που διαθέτουν οπτικοακουστικό περιεχόμενο αποκλειστικά σε ψηφιακά Μέσα, διαφημιζόμενους, ad / media agencies, καθώς και συνεργάτες του κλάδου, όπως πάροχοι τεχνολογίας και μετρήσεων.