Αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου

Σύμφωνα με πληροφορίες, το TV Μenou θα είναι 100 σελίδων και θα συνδυάζει ένα τηλεοπτικό περιοδικό, ένα gossip περιοδικό, ένα περιοδικό ελεύθερου χρόνου, αλλά και ένα γυναικείο περιοδικό ποικίλης ύλης.
 
Επιπλέον κάθε εβδομάδα μαζί με το TV Menou, θα κυκλοφορεί δωρεάν το έξτρα ένθετο περιοδικό «I.Q» με σταυρόλεξα, sudoku και άλλα παιχνίδια του μυαλού. Το περιοδικό θα έχει και συμφέρουσες προσφορές για τους αναγνώστες. Εκτός από το TV Μenou ωστόσο, τηλεοπτικό περιοδικό σχεδιάζει και ο όμιλος ΑΝΤ1.

Έτσι, η αγορά των τηλεοπτικών περιοδικών αναμένεται να διευρυνθεί περαιτέρω των 11 τίτλων που διαθέτει σήμερα, οι κυκλοφορίες των οποίων αγγίζουν κάθε εβδομάδα τα 300.000 αντίτυπα, πανελλαδικά.

Παρά τις υψηλές κυκλοφορίες ωστόσο, η διαφήμιση σε αυτά έχει υποστεί καθίζηση, με τη μεταβολή της από το 2008 στο 2012 να είναι -53,4%, σε τεκμαρτό επίπεδο. Ωστόσο, θεωρείται ότι το segment αυτό έχει αρκετά περιθώρια περαιτέρω ανάπτυξης, αφού οι υψηλές κυκλοφορίες που επιτυγχάνει κάθε εβδομάδα δεν μπορούν να αγνοηθούν.