Σε μια εποχή που η ποιοτική ανάπτυξη του τουρισμού αποτελεί εθνικό στόχο της Ελλάδας, οι εταιρείες που βραβεύτηκαν στα φετινά Tourism Awards λειτουργούν ως πολύτιμα παραδείγματα καινοτόμων υπηρεσιών, εμπλουτισμού του τουριστικού προϊόντος και επιμήκυνσης της τουριστικής σεζόν.

Περισσότερα από 700 στελέχη και προσωπικότητες του κλάδου τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή απονομής των Tourism Awards η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Μαρτίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος. Την τελετή χαιρέτισαν ο Χαράλαμπος Καρίμαλης, Πρόεδρος του ΕΟΤ, η Ευρυδίκη Κουρνέτα, Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού και ο Κώστας Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας. Η τελετή των Tourism Awards ξεκίνησε με ένα φαντασμαγορικό θέαμα μουσικής και aerial dancing από την ομάδα της Artventure Productions, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Πέτρου Κούρτη, γνωστού σε όλους από τη συμμετοχή του στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004, και της aerial dance performer, χορογράφου και αθλήτριας Κατερίνας Σολδάτου. Παρουσιαστές της τελετής απονομής ήταν η Βαλέρια Κουρούπη και ο Μάριος Αθανασίου. Η βραδιά συνεχίστηκε με ελληνικές γεύσεις, cocktails στο μπαρ της Diageo και πολύ κέφι, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να δουν από κοντά και να θέσουν σε λειτουργία ένα πιστό αντίγραφο του Μηχανισμού των Αντικυθήρων του Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστας Κοτσανάς.

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΥΟΥΝ
Τιμητικά βραβεία απονεμήθηκαν στον Κωνσταντίνο Ανδριανόπουλο και τον Ανδρέα Ζαγάκο, συνιδρυτές του Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας, στην Δήμητρα Κοκκέβη – Φωτίου, τη μοναδική παγκοσμίως κωφή αρχαιολόγο που ξεναγεί στην ελληνική, διεθνή και αμερικανική νοηματική γλώσσα, στον καπετάνιο Γιάννη Σκοπελίτη για την προσφορά του Express Scopelitis στις Μικρές Κυκλάδες και στον Θουκυδίδη Παπαγεωργίου, ιδιοκτήτη του ομώνυμου ξενώνα στο Καπέσοβο Ζαγορίου, για την προσφορά του στον αγροτουρισμό.

ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Στο διαγωνιστικό μέρος, όλες οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν από 30μελή ανεξάρτητη κριτική επιτροπή με πρόεδρο τη Μάγια Τσόκλη. Ανάμεσά τους, πανεπιστημιακοί, subject-matter experts και επιφανείς προσωπικότητες με άποψη και εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας όπως οι: Γιάννης Μπουτάρης, Dr. Dimitrios Diamantis, Μαρία Μάρακα, Διονύσης Σοτοβίκης, Λευτέρης Λαζάρου, Δρ. Μαριάννα Σιγάλα και Κωνσταντίνος Λαζαράκης.

Για τον αναλυτικό πίνακα των βραβευθέντων, για φωτογραφίες και για το πλήρες βίντεο της βραδιάς, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των βραβείων www.tourismawards.gr.

Τα Tourism Awards διοργανώνει το Hotel & Restaurant της BOUSSIAS, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ. Χρυσοί χορηγοί των Tourism Awards 2018 είναι το Ekdromi.gr και η Across media 241 presents Oath, χορηγός της κατηγορίας Travel η Minoan Lines, χορηγός η Steficon, χορηγός ποτού το Johnnie Walker της Diageo, υποστηρικτές οι: Athens International Airport, Noisis και ScentLinq και χορηγοί επικοινωνίας οι: Έθνος, Κεφάλαιο, capital.gr, CNN.gr, Action 24, Mad, GTP και Tourism.gr.

Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
«Τα Tourism Awards επιβραβεύουν το πάθος κάποιων ανθρώπων, την ποιότητα, την καινοτομία και τον υγιή ανταγωνισμό στη φωτεινή μεριά της ελληνικής οικονομίας. Η απήχηση των βραβείων υπήρξε και φέτος πάρα πολύ μεγάλη, δυσκολεύοντας –με την καλή έννοια- τη δουλειά των μελών της κριτικής επιτροπής. Τα Tourism Awards είναι βραβεία που κερδίζονται, δεν χαρίζονται. Και κερδίζονται από εταιρείες, μικρές και μεγάλες, start-ups αλλά και ιστορικές, που καταφέρνουν να ξεχωρίσουν και να πείσουν την κριτική επιτροπή. Οι φετινές βραβεύσεις αποδεικνύουν, για άλλα μια χρονιά, ότι ο ελληνικός τουρισμός καινοτομεί σε πάρα πολλά επίπεδα. Έχουμε σημαντικά έργα στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, συγκινητικές κινήσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, ουσιαστικά ενδιαφέρουσες προτάσεις στον πολιτιστικό τουρισμό, μια εντυπωσιακή γκάμα από γαστρονομικές πρωτοβουλίες, υψηλότατης ποιότητας επικοινωνία και ένα μελίσσι ατρόμητων νέων ανθρώπων που δημιουργούν νέα προϊόντα».
Μάγια Τσόκλη, Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής

TA ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ
Τα κορυφαία βραβεία είναι αυτά που πήραν την υψηλότερη βαθμολογία κατά την αξιολόγησή τους από την κριτική επιτροπή.

ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Μαραθώνιος Αθήνας
«Ο Μαραθώνιος Αθήνας δεν είναι απλά ένα κορυφαίο αθλητικό, δρομικό και πολιτιστικό γεγονός, με ρίζες εκατοντάδων χρόνων, που τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε τεράστιο όχημα κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής. Είναι επίσης από τη φύση του ένα διεθνές τουριστικό γεγονός μαζικότατης συμμετοχής και για αυτό βραβεύτηκε με το Χρυσό Βραβείο ως Major Tourism Event στα Tourism Awards 2018. Ο ΣΕΓΑΣ είναι πολύ υπερήφανος γιατί, χρόνο με το χρόνο, μαζί με τους θεσμικούς, κοινωνικούς και επιχειρηματικούς εταίρους του, κάνει σαφές σε όλους πως ο Αυθεντικός Μαραθώνιος και ο αθλητισμός στη χώρα μας είναι κάτι ακόμα μεγαλύτερο. Είναι ένα «εθνικό προϊόν» που προβάλλει την ιστορία, τις αξίες και τα ιδανικά της χώρας μας διεθνώς, ενώ συγχρόνως αφήνει χειροπιαστό οικονομικό αποτύπωμα για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας σε μία εποχή που το έχει ανάγκη η κοινωνία μας».
Κώστας Παναγόπουλος, Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ

HOTEL DEVELOPMENT, MANAGEMENT & CONSULTING
HotelBrain
«Το ότι απονεμήθηκε στην HotelBrain για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Hotel Management, Development and Consulting, αποτελεί για εμάς μια ιδιαίτερα σημαντική αναγνώριση και επιβράβευση των προσπαθειών της ομάδας μας. Παράλληλα με την βράβευση της εταιρείας μας, φέτος βραβεύτηκαν 12 από τα ξενοδοχεία που διαχειριζόμαστε ως τα καλύτερα της Ελλάδας, γεγονός που μας δεσμεύει να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά: να διαχειριζόμαστε ξενοδοχειακές μονάδες και να τις ανάγουμε στις καλύτερες στην κατηγορία τους. Τα Tourism Awards είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός θεσμός για τον τουρισμό που επιβραβεύει τους καλύτερους και ενδυναμώνει τον εποικοδομητικό ανταγωνισμό στην τουριστική αγορά της Ελλάδας –μια αγορά νευραλγική για την οικονομία της χώρας που οφείλει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται συνεχώς».
Πάνος Παλαιολόγος, Πρόεδρος και Ιδρυτής της HotelBrain


SPORTS & ADVENTURE DESTINATION
Σπέτσες – Communication Lab
«Στηρίζουμε τον θεσμό των Tourism Awards από την πρώτη χρονιά, καθώς πιστεύουμε ότι αναγνωρίζει και επιβραβεύει τους καλύτερους στον χώρο του τουρισμού, όπως το έχει κάνει και με εμάς με πολλαπλά βραβεία. Η αναγνώριση της προσπάθειάς μας να καταστήσουμε τις Σπέτσες τον απόλυτο αθλητικό και τουριστικό προορισμό της χώρας μας, μάς γεμίζει -για άλλη μια χρονιά- με χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στην ανάδειξη των Σπετσών, όπως τους εθελοντές μας, την τοπική οικονομία και την ομάδα μου και θα ήθελα να σας προσκαλέσω όλους στο μεγαλύτερο τρίαθλο της χώρας, το Spetsathlon, που θα πραγματοποιηθεί 11-13 Μαΐου!».
Μαρίνα Λύδα Κουταρέλλη, Ιδρύτρια και Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Spetses mini Marathon

BUSINESS HOTEL
Hilton Athens

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι για το βραβείο Gold στην κατηγορία Best Business Hotel. Το Hilton Αθηνών είναι ένα εμβληματικό ξενοδοχείο και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής της πόλης. Διαθέτει πλήθος εγκαταστάσεων και υπηρεσιών που το καθιστούν την ιδανική επιλογή για να συνδυάσει κανείς ένα επιχειρηματικό ταξίδι με χαλάρωση και αναψυχή. Η διάκριση αυτή δεν αντιπροσωπεύει απλώς το εξαιρετικό επίπεδο παροχής υπηρεσιών του ξενοδοχείου μας, αλλά και την αφοσίωση του προσωπικού μας στην παροχή υψηλού επιπέδου φιλοξενίας.
Τα Tourism Awards έχουν καθιερωθεί πλέον ως ένας σημαντικός θεσμός που ενισχύει την καινοτομία στις τουριστικές επιχειρήσεις αναδεικνύοντάς την και παρέχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα αυτών».
Τίνα Τορίμπαμπα, Communications Manager του Hilton Αθηνών

LUXURY RESORT
Corfu Imperial Grecotel Exclusive Resort
«Στην Grecotel νιώθουμε υπερήφανοι που για περισσότερα από 40 χρόνια εκπροσωπούμε με μεράκι τον ελληνικό τουρισμό και προσφέρουμε σε επισκέπτες από κάθε γωνιά του πλανήτη, την εμπειρία της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας. Φέτος, στο πιο συγκλονιστικό σημείο της Κέρκυρας, τη χερσόνησο του Corfu Imperial, το ξενοδοχείο αναγεννιέται με μια σειρά από εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας, εντυπωσιακές πισίνες και ένα ολοκαίνουργιο, πολυτελές Εlixir Βeauty Spa. Βασικό μας μέλημα παραμένει ο κάθε επισκέπτης να απολαμβάνει μοναδικές στιγμές άνεσης και πολυτέλειας με την υπογραφή της Grecotel, κάτι το οποίο αναγνωρίζεται με τις συνεχείς διακρίσεις που αποσπούν τα ξενοδοχεία μας».
Γιάννης Τσίχλης, Διευθυντής Marketing της Grecotel Hotels & Resorts

BOUTIQUE HOTEL
Kensho Boutique Hotel & Suites

προσωπικοτήτων στα Tourism Awards 2018 επιβεβαιώνει τη σπουδαιότητα του θεσμού στα τουριστικά δρώμενα καθώς και το υψηλότατο επίπεδο του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Η φετινή βράβευση του Kensho Boutique Hotel & Suites με δύο χρυσά βραβεία στις κατηγορίες Boutique Hotel και Guest Service Excellence καθώς και ένα ασημένιο στην κατηγορία Lifestyle Hotel στον μόλις δεύτερο χρόνο λειτουργίας του ξενοδοχείου, μας τιμά ιδιαίτερα, αποτελεί επισφράγισμα της δέσμευσής μας για τελειότητα και κορυφαίες υπηρεσίες, ενώ μας δίνει ώθηση για μια νέα, ακόμη πιο επιτυχημένη σεζόν».
Νικόλαος Κατσαρός, Marketing Manager Kensho Boutique Hotel & Suites

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ
Minoan Lines Bonus Club

«Με γνώμονα την ποιοτικότερη εξυπηρέτηση και το όφελος του ταξιδιωτικού κοινού, σχεδιάσαμε πριν από 13 χρόνια στις Μινωικές Γραμμές και υλοποιούμε με εξαιρετική επιτυχία το Πρόγραμμα Ανταμοιβής των Πιστών επιβατών μας Minoan Lines Bonus Club. Η επιλογή της άμεσης επικοινωνίας που επιλέξαμε να έχουμε με το επιβατικό μας κοινό λειτουργεί με υποδειγματικό τρόπο και με σημαντικό ανταποδοτικό όφελος σε κάθε ταξίδι γι’ αυτό. Ευχαριστούμε για αυτήν την υψηλή διάκριση όλους όσους αναγνωρίζουν έμπρακτα τις προσπάθειες που καταβάλουμε για την αναβάθμιση των θαλάσσιων μεταφορών στη χώρα μας, αλλά και το σεβασμό μας στο επιβατικό κοινό που επιλέγει τα πλοία μας για τα ταξίδια του».
Κατερίνα Αποστολίδη, Marketing Manager της Minoan Lines S.A.

HOTEL DESIGN OF THE YEAR
Casa Cook Kos

«Το Casa Cook Kos είναι ένα ξενοδοχείο που συνδυάζει μια σειρά από καινοτόμες τάσεις στον χώρο της φιλοξενίας, του f&b και της αρχιτεκτονικής και είναι πολύ σημαντική για εμάς η επιβράβευση της δουλειάς μας μέσα από τις διακρίσεις μας στα Tourism Awards 2018. Ανάμεσα στις βραβεύσεις που αποσπάσαμε, ξεχωριστή είναι αυτή του τίτλου Hotel Design of the Year. Για τη δημιουργία του Casa Cook Kos κινητοποιήθηκε μία ομάδα Ελλήνων και Γερμανών αρχιτεκτόνων και σχεδιαστών, με στόχο να δημιουργηθεί ένα ξενοδοχείο σε επικοινωνία με το φυσικό και πολιτισμικό του περιβάλλον. Η βράβευση επιβεβαιώνει την εξαιρετική δουλειά που έγινε σε αυτό το επίπεδο».
Γαβριήλ Καραθωμάς, ιδιοκτήτης του Casa Cook Kos

SAILING
Celestyal Cruises
«Η Celestyal Cruises μυεί τον επιβάτη σε έναν ιδιαίτερα ξεχωριστό τρόπο διακοπών που περιλαμβάνει την άνετη διαμονή, την πλήρη διατροφή, την απεριόριστη κατανάλωση επώνυμων ποτών, τουλάχιστον μία εκδρομή σε μαγευτικά σημεία του Αιγαίου και διασκέδαση εν πλω. Ο μοναδικός αυτός συνδυασμός καθιστά την Celestyal Cruises την πλέον ανταγωνιστική επιλογή διακοπών για την παγκόσμια αγορά. Η ιδιαίτερη επιτυχία που σημείωσε η ξεχωριστή πρόταση διακοπών της εταιρείας αναγνωρίστηκε τo 2017, αποσπώντας μία από τις σημαντικότερες διακρίσεις στον χώρο του τουρισμού διεθνώς, το βραβείο Best Service των Cruise Critic Editor’s Pick Αwards 2017. Tο 2018, επιβεβαιώνεται η επιτυχία και η αναγνώριση του συγκεκριμένου τρόπου διακοπών και από την τοπική αγορά, με τη σημαντική βράβευση και βαθμολογία στα Tourism Awards».
Captain Γιώργος Κουμπενάς, VP Operations – Celestyal Cruises

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Aldemar Resorts

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να επιβραβεύεται το έργο μας από διεθνείς και εγχώριους οργανισμούς όπως η BOUSSIAS. Το Sympossio Greek Gourmet Touring, με εννέα χρόνια πορείας, αναγνωρίζεται καθολικά πλέον ως το μοναδικό εθνικό όχημα προβολής της χώρας μας στο εξωτερικό που στηρίζεται αλλά και προάγει τις συνέργειες. Η βράβευση στα Tourism Awards έρχεται ως ανταμοιβή της συλλογικής προσπάθειας όλων των υποστηρικτών και συμμετεχόντων που ταξίδεψαν φέτος τις ομορφιές, τις γεύσεις και τις παραδόσεις της Πελοποννήσου σε 40 πόλεις της Δυτικής και Ανατολικής Ευρώπης. Ευχαριστούμε για την αγάπη και την στήριξη όλων σε αυτό το μοναδικό ταξίδι μας!».
Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Aldemar Resorts


ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ
Marketing Greece

«Ο θεσμός των Tourism Awards αποτελεί ένα όχημα επικοινωνίας και αναγνώρισης καινοτόμων έργων και ιδεών που υπηρετούν και προωθούν το ελληνικό τουριστικό προϊόν, ενισχύοντας περαιτέρω τη δυναμική του. Η επιβράβευση αυτής της προσπάθειας είναι και το επιστέγασμα της επιτυχίας, και στη Marketing Greece είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στα φετινά Tourism Awards διακριθήκαμε για την Σύμπραξη Τουρισμού για τη Θεσσαλία και την καμπάνια Wanderlust Greece – έργα που προάγουν την αξία της συνεργασίας και αναδεικνύουν την ώθηση που μπορεί να λάβει ο τουρισμός μέσα από αυτές».
Ιωάννα Δρέττα, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Marketing Greece

Social Media Strategy
Ekdromi.gr

«Μέσα από σημαντικές πρωτοβουλίες και βραβεύσεις όπως τα Tourism Awards της BOUSSIAS, τα οποία και αποτελούν θεσμό για την ελληνική τουριστική αριστεία, αναδεικνύονται και επικροτούνται οι προσπάθειες των Ελλήνων επαγγελματιών του κλάδου, δημιουργώντας το φωτεινό δρόμο της αισιοδοξίας, της ανάπτυξης και της προόδου του τουρισμού ο οποίος αποτελεί ένα πολύ σημαντικό πυλώνα της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας.Αυτή η σπουδαία τιμή και ευθύνη της υψηλότερης βαθμολογίας στις κατηγορίες Social Media Strategy και Last-minute & Deal Site Sales μας δίνει την ώθηση να βελτιωνόμαστε και να εξελισσόμαστε συνεχώς ώστε να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στους συνεργάτες και στα μέλη μας που εμπιστεύονται το Ekdromi.gr στη μακροχρόνια πορεία του, καθιερώνοντάς το ως το πιο επιτυχημένο τουριστικό website που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά με 850.000 μέλη και 442.000 φίλους στα Social Media, χαρίζοντάς του πολυάριθμες διακρίσεις και βραβεύσεις στο χώρο των online τουριστικών υπηρεσιών και του digital marketing».
Ιωάννης Δημόπουλος – Διευθύνων Σύμβουλος Atnet

CONTENT MARKETING STRATEGY
Interweave

«Ως επιστέγασμα της συνεργασίας μας με την Grecotel, η οποία και μετρά σημαντικές εγχώριες και διεθνείς βραβεύσεις, το χρυσό αυτό βραβείο είναι για εμάς το πιο ξεχωριστό μεταξύ των τριών που λάβαμε στα Tourism Awards 2018. Ξεχωριστό γιατί, φέροντας το κύρος του θεσμού, επιβραβεύει την εξαιρετικά υψηλής ποιότητας δουλειά που γίνεται στο σύνολο του ψηφιακού κόσμου, πιστοποιώντας παράλληλα την τεχνογνωσία μας σε έναν τομέα πολύ ιδιαίτερο για την Ελλάδα – όπου ανάπτυξη σημαίνει καινοτομία, τόλμη, επανεφεύρεση του ιδίου και όσων δραστηριοποιούνται σε αυτόν. Έναν τομέα όπου θέση έχουν μόνο οι πιο δημιουργικές δυνάμεις της χώρας. Και νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που συγκαταλεγόμαστε ανάμεσα σε αυτές».
Αίγλη Μπαλαμάτση, Managing Director Interweave

INNOVATIVE USE OF TECHNOLOGY
Mozaik Hospitality
«Το Σύστημα Κρατήσεων Bookwize διαθέτει μια σειρά από εργαλεία Επιχειρηματικής Ευφυίας που αποτελούν σημαντική συνιστώσα ανάπτυξης των online πωλήσεων ενός ξενοδοχείου. Μέσα από τα BI tools τού Bookwize, το ξενοδοχείο οδηγείται σε ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με το Yield Management, το ορθότερο Guest Segmentation και Distribution Analysis και την υποστήριξη του Hotel Online Marketing. Οι Hotel Marketers αποκτούν εύκολη πρόσβαση σε δεδομένα σχετικά με τα ποιοτικά στοιχεία των πελατών τους και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών τους. Τα ξενοδοχεία που χρησιμοποιούν τα εργαλεία του Bookwize, βελτιώνουν τη διαχείριση των καναλιών διανομής, αυξάνουν τις online πωλήσεις και το κέρδος».
Ιωάννα Παπάζογλου, Account Manager Mozaik

BEST NEW SOLUTION FOR TOURISM
LG Electronics Eλλάς

«Τα Tourism Awards επιβραβεύουν τις κορυφαίες πρακτικές και τις πιο καινοτόμες πρωτοβουλίες επιχειρήσεων στον τουριστικό κλάδο και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τα δύο χρυσά βραβεία που λάβαμε. Αυτές οι βραβεύσεις μας, αποδεικνύουν τις επιτυχημένες προσπάθειές μας να συμβάλουμε στην ενίσχυση του ελληνικού τουριστικού κλάδου με προηγμένες ξενοδοχειακές λύσεις και καινοτόμες υπηρεσίες. Στην LG, στόχος μας είναι να στηρίζουμε τους επαγγελματίες και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες που συμβάλλουν ταυτόχρονα στην αναβάθμιση της εμπειρίας διαμονής, όπως οι in-room digital concierge λύσεις μας, αλλά και την εξοικονόμηση πόρων και μείωση του λειτουργικό κόστος των ξενοδοχειακών μονάδων».
Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής Τμήματος Business Solutions, LG Electronics Eλλάς

ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΚΕ
Attica Group
«Ο Όμιλός μας αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανος για την χρυσή διάκριση στην κατηγορία Υποστήριξη τοπικών κοινοτήτων / Δράσεις ΕΚΕ, που απέσπασε η υποψηφιότητά μας με το πρόγραμμα Συνολική Κοινωνική Προσφορά. Η Υπευθυνότητα του Ομίλου μας πηγάζει τόσο από το όραμα και τις αξίες μας όσο και από την αυτοδέσμευσή μας σε πρότυπα και πολυμετοχικές πρωτοβουλίες κοινωνικής υπευθυνότητας και βιωσιμότητας. Διαχρονικά, σταθερή ρότα της στρατηγικής μας υπήρξε η διατήρηση πρακτικών που προάγουν το Ευ Επιχειρείν, ανταποκρινόμενοι ουσιαστικά και με μακροπρόθεσμο ορίζοντα στις ανάγκες των πελατών μας, στην ανάπτυξη των εργαζομένων μας, στην πολύπλευρη συνεισφορά μας προς την κοινωνία και στην προστασία του περιβάλλοντος».
Χριστίνα Γρηγορά, Brand Marketing Manager – Domestic Lines, Attica GROUP