Εκμυστηρεύσεις, αναμνήσεις και τάσεις της αγοράς δια στόματος των στελεχών της, στα «25 χρόνια DailyFax»!

Η καλή είδηση για την αγορά μου, που θα ήθελα να δω πρωτοσέλιδο στο DailyFax θα ήταν… Ελληνικά projects να διακρίνονται σε διεθνείς διαγωνισμούς. Στην Ελλάδα πραγματοποιούνται πολλά και ιδιαιτέρα στρατηγικά και καινοτόμα προγράμματα. Αυτό σημαίνει εξωστρέφεια και αναγνώριση για τον κλάδο μας σε διεθνές επίπεδο. Η V+O Greece έχει πολλές φορές διακριθεί σε διεθνείς θεσμούς βραβείων όπως τα GWA IPRA, αναδεικνύοντας τη στρατηγική σκέψη και τη μεθοδικότητα στην εκτέλεση πολύ-επίπεδων projects.

Τα τελευταία 25 χρόνια, η σημαντικότερη εξέλιξη για την αγορά μου ήταν… Αναμφισβήτητα οι νέες τεχνολογίες, η διαμόρφωση του τοπίου της ψηφιακής επικοινωνίας και των social media. Άλλαξαν όμως και τα θέλω των πολιτών, η κρίση τους, οι απαιτήσεις τους, και έτσι άλλαξαν και τα κανάλια και το περιεχόμενο επικοινωνίας μαζί τους. Όλα πλέον αξιολογούνται με μετρήσιμα αποτελέσματα. Έτσι, εκτιμώ πως αυξάνεται η ανάγκη παραγωγής δημιουργικού και engaging περιεχομένου, σε μια εποχή που γίνεται όλο και πιο δύσκολο να κερδίσει κανείς την προσοχή και το ενδιαφέρον του κοινού.

Βλέποντας καθημερινά στην οθόνη μου το DailyFax σκέφτομαι ότι… Ήρθε η ώρα να ενημερωθώ, γρήγορα και ουσιαστικά. Είναι τόσες οι προσλαμβάνουσες καθημερινά και τόσα αυτά που συμβαίνουν. Το Daily Fax επιτρέπει και διευκολύνει τα στελέχη του απαιτητικού κλάδου των PR και της Επικοινωνίας να διατηρούν συνεχή επαφή με το τι συμβαίνει γύρω τους και αφορά στους πελάτες, στον ανταγωνισμό, αλλά και ευρύτερα στον τομέα.

Θυμάμαι μια φορά που το DailyFax έγραψε ότι… «Φέτος, χτυπήσαμε άλλα δυο»!!!! Το Daily Flash για την διάκριση της V+O με 2 ακόμα χρυσά βραβεία, στον διεθνή θεσμό των IPRA, όπου μέσα σε τρεις χρονιές είμασταν 4 φορές νικητές.

Το DailyFax για μένα είναι… My Daily habit! Με καφέ και όμορφη μουσική απολαμβάνω να διαβάζω για την επικαιρότητα του κλάδου. Ενημερώνομαι, βρίσκω ευκαιρίες, προκλήσεις και παίρνω ιδέες.