Η διεξαγωγή της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών Food Expo 2020 ακυρώνεται οριστικά λόγω των εξελίξεων της εξάπλωσης του κορωνοϊού, τόσο στην χώρα όσο και διεθνώς. Η έκθεση ανανεώνει το ραντεβού της με εκθέτες και επισκέπτες για τις 20-22 Μαρτίου 2021.

Ανακοινώθηκε χθες η οριστική ματαίωση για φέτος.

H διεξαγωγή της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών Food Expo 2020 ακυρώνεται οριστικά λόγω των εξελίξεων της εξάπλωσης του κορωνοϊού, τόσο στην χώρα όσο και διεθνώς. Η έκθεση ανανεώνει το ραντεβού της με εκθέτες και επισκέπτες για τις 20-22 Μαρτίου 2021.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, με δεδομένο ότι τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19 βαίνουν συνεχώς κλιμακούμενα και η παράτασή τους για άγνωστο χρονικό διάστημα είναι σχεδόν βέβαιη, η προετοιμασία και επιτυχήw διοργάνωση της Food Expo 2020 κατά τις ημερομηνίες 16-18 Μαΐου (μετά τη μεταφορά της από τις αρχικές της ημερομηνίες 7-9 Μαρτίου 2020), καθίσταται αντικειμενικά αδύνατη.

«Αφού σας ευχαριστήσουμε για την κατανόηση και τη διαχρονική σας στήριξη, σας διαβεβαιώνουμε ότι η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Ν.A. Ευρώπη θα είναι και πάλι κοντά στους εκθέτες και επισκέπτες της από 20 έως 22 Μαρτίου 2021, μέσα στις συνθήκες κοινωνικής και εμπορικής κανονικότητας που όλοι επιθυμούμε», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.