Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι στηρίζει το διαδραστικό event ψηφιακής τέχνης «Plasmata ΙΙ: Ioannina», που διοργανώνει η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, από τις 16 Ιουνίου μέχρι τις 9 Ιουλίου, στην πόλη των Ιωαννίνων.

Πρόκειται για μια παρουσίαση έργων σύγχρονης τέχνης που εξερευνούν τα όρια της τεχνολογίας, της φύσης και του πολιτισμού, σ’ ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών εγκαταστάσεων, με παράλληλες δράσεις, συναυλίες, εργαστήρια, συζητήσεις και περιηγήσεις.

Τα έργα των Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών όπως και οι δράσεις παρουσιάζονται σε 29 διαφορετικούς σταθμούς, σε μια διαδρομή κατά μήκος της μεθορίου του Κάστρου και της λίμνης των Ιωαννίνων.

Στην ίδια διαδρομή κινείται και το διαδικτυακό ραδιόφωνο της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, το Movement Radio, δίνοντας ρυθμό με μουσική, ζωντανές εμφανίσεις, DJ-sets, συζητήσεις και συνεντεύξεις.

«Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι υποδέχεται με ιδιαίτερη υπερηφάνεια στον τόπο που γεννήθηκε, τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή υπαίθρια έκθεση ψηφιακής τέχνης», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.