Με παρουσιαστές τους Παναγιώτη Χατζηδάκη και Zoe Pre, το «Σημείο G», κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 24 Μαΐου, στις 18:00 το απόγευμα. Στην 15νθήμερη εκπομπή, που θα προβάλλεται κάθε 2η Παρασκευή, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και η Zoe Pre παρουσιάζουν προϊόντα, υπηρεσίες και όλες τις νέες τεχνολογικές τάσεις μέσα από την καθημερινότητα, με το δικό τους διασκεδαστικό ύφος.

Παράλληλα, συναντούν καλεσμένους, οι οποίοι συμμετέχουν σε διαδραστικά παιχνίδια, mini challenges και δοκιμάζουν gadgets, υπηρεσίες και apps. Σε κάθε «Σημείο G» εμφανίζονται και Tech Experts, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι των καταστημάτων Γερμανός, που λύνουν τεχνολογικές απορίες και δίνουν πληροφορίες για προϊόντα.

Κάθε εκπομπή κλείνει με ένα Challenge μεταξύ των δύο παρουσιαστών για την ανάδειξη του νικητή. Στο πρώτο επεισόδιο ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και η Zoe Pre υποδέχονται στο στούντιο τον Μύρωνα Στρατή και τον υποβάλλουν στον «Ορό της αλήθειας», ενώ «χτίζουν κορμί» για το καλοκαίρι με την καθοδήγηση της Δέσποινας Καργάκου.