Το Your Directors Club, στο πλαίσιο των μηνιαίων συναντήσεων (Lunch Circles) που διοργανώνει για να ενισχύσει τα μέλη του στη διαχείριση κομβικών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά στον ρόλο τους, πραγματοποίησε ακόμα μια συνάντηση στις 21 Σεπτεμβρίου στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, στην Κηφισιά.

Με τίτλο «Things we should know… and we think we know BUT we really don’t know on Business Etiquette», ομιλήτρια την Γκέρτη Φίλη, Leadership Coach & Partner της Sargia Partners, έγινε αναφορά στο τι ονομάζουμε «Business Etiquette», ποιες είναι οι βασικές αρχές αυτού και πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην πορεία της εξέλιξης και σταδιοδρομίας -και όχι μόνο- ενός διευθυντικού στελέχους.

Στη συνάντηση, που ήταν ευγενική χορηγία της Volvo Car Hellas, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ότι στη διάθεσή μας έχουμε μόλις 30 δευτερόλεπτα για να κερδίσουμε την προσοχή των ανθρώπων που συναναστρεφόμαστε, οι οποίοι φιλτράρουν πολύ γρήγορα τα μηνύματα που εκπέμπονται. Μέρος των μηνυμάτων είναι η συμπεριφορά και το Business Etiquette αποτελεί μέρος αυτού. Επίσης, έγινε αναφορά στον τρόπο που έχουν επιτυχία οι επαγγελματικές συναντήσεις, τα business events, η δικτύωση και ο τρόπος επικοινωνίας.

Για ακόμη μια φορά, την εκδήλωση υποστήριξαν οι ALD Automotive (Strategic Partner), η Fedex, η Mikel Coffee Company και η Theofylaktos (Diamond Partners), η Pressious Arvanitidis, InfoQuest Technologies και η Schneider Electric (Golden Partners), η GEP (H&S Partner), η Sargia Partners (Coaching Partner) καθώς και η Boussias και το Euro2day (Media Partners), συνεργάτες του Your Directors Club.