Το Your Directors Club, στο πλαίσιο των μηνιαίων συναντήσεων (Lunch Circles) που διοργανώνει για να ενισχύσει τα μέλη του στη διαχείριση κομβικών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν, πραγματοποίησε ακόμα μια συνάντηση στις 22 Ιουνίου στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, στην Κηφισιά.

Με τίτλο «Wellbeing – The Real Value Beyond Cultural Trends» και ομιλήτρια την CEO της Hellas EAP, Τατιάνα Τούντα, αναλύθηκε και συζητήθηκε μεταξύ άλλων η σπουδαιότητα και αναγκαιότητα της ψυχικής υγείας των εργαζομένων τόσο για τους ίδιους όσο και για τους οργανισμούς.

Αναφέρθηκαν όλα όσα ενδεχομένως να σηματοδοτούν πως κάποιος εργαζόμενος χρήζει βοήθειας, καθώς και τρόποι για την πρόληψη ή και την αντιμετώπιση πιθανής υπερκόπωσης μελών της ομάδας.

Για ακόμη μια φορά, την εκδήλωση υποστήριξαν η ALD Automotive (Strategic Partner), η Fedex και η Mikel Coffee Company (Golden Partners), η Pressious Arvanitidis, InfoQuest Technologies και η Schneider Electric (Silver Partners), η GEP (H&S Partner), η Sargia Partners (Coaching Partner), καθώς και η Boussias και το Euro2day (Media Partners), συνεργάτες του Your Directors Club.