Το Your Directors Club, στο πλαίσιο των μηνιαίων συναντήσεων (Lunch Circles) που διοργανώνει για να ενισχύσει τα μέλη του στη διαχείριση κομβικών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν στο πλαίσιο του ρόλου τους, πραγματοποίησε ακόμα μια συνάντηση στις 18 Μαΐου στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, στην Κηφισιά.

Με τίτλο «Αποφασίζω» και ομιλητή τον Πρύτανη και Διευθυντή του Executive MBA στο New York College Δημήτρη Μπουραντά, έγινε αναφορά στο ομώνυμο βιβλίο του και συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, ότι: «Δεν μπορούμε να δώσουμε πολλά χρόνια στη μία και μικρής διάρκειας ζωή μας. Μπορούμε όμως να δώσουμε πολλή ζωή στα χρόνια μας κάνοντας επιτυχημένες επιλογές».

Τονίστηκε επίσης πως οι αρχαίοι φιλόσοφοι πίστευαν ότι το πεπρωμένο δεν είναι η μοίρα αλλά το αναπόφευκτο των συνεπειών των δικών μας επιλογών και πράξεων, δεδομένων, βεβαίως, των αντικειμενικών περιορισμών. Για ακόμη μια φορά, την εκδήλωση υποστήριξαν οι ALD Automotive (Strategic Partner), η Fedex και η Mikel Coffee Company (Golden Partners), η Pressious Arvanitidis, InfoQuest Technologies και η Schneider Electric (Silver Partners), η GEP (H&S Partner), η Sargia Partners (Coaching Partner), καθώς και η Boussias και το Euro2day (Media Partners).