Το Βιτάμ, το 100% φυτικό προϊόν που ανήκει στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Upfield, φέτος τα Χριστούγεννα υποστηρίζει τα παιδιά που διαμένουν στο Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη. Με κεντρικό μήνυμα «Κάθε παιδί αξίζει αληθινή φροντίδα», το Βιτάμ αναλαμβάνει να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουν στο Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη, προσφέροντάς τους τα πρωινά γεύματα για έναν ολόκληρο χρόνο.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία θα διαθέσει στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης μέρος των εσόδων των πωλήσεων προϊόντων Βιτάμ, που θα πραγματοποιηθούν από την 1η Δεκεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που στεκόμαστε δίπλα στο Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης, συμβάλλοντας στη σωστή ανάπτυξη των παιδιών που ζουν εκεί, προσφέροντάς τους ένα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά πρωινό για έναν χρόνο, για να έχουμε ακόμα πιο πολλά χαρούμενα και υγιή παιδιά», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Δανιάς, Head of Marketing της Upfield Hellas. Στο πλαίσιο της δράσης, το Βιτάμ μαζί με τον Sfera 102,2 την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, θα επισκεφτούν το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης.