Το Viber παρουσιάζει το νέο χαρακτηριστικό «Create a Sticker», το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να σχεδιάζουν και να δημιουργούν τα δικά τους προσωποποιημένα αυτοκόλλητα ή πακέτα αυτοκόλλητων.

Οι χρήστες μπορούν, για παράδειγμα, να δημιουργούν αυτοκόλλητα που να απεικονίζουν τους ίδιους και τους φίλους τους, είτε τα κατοικίδια τους ή ακόμα και ένα ολοκληρωμένο πακέτο αυτοκόλλητων αφιερωμένο σε ένα επερχόμενο μεγάλο event. Οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργούν έως και 24 αυτοκόλλητα ανά πακέτο, έχοντας τις δυνατότητες σχηματοποίησης και διακόσμησής τους.

Οι χρήστες, ως δημιουργοί των δικών τους αυτοκόλλητων, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν αν άλλοι χρήστες του Viber θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα αυτοκόλλητά τους, επισημαίνοντας το πακέτο αυτοκόλλητων ως δημόσιο ή ιδιωτικό. Επιπλέον, θα μπορούν να κάνουν αναφορά σε δημόσια πακέτα, σε περίπτωση που αυτά παραβιάζουν τους όρους του Viber. Η δημιουργία αυτοκόλλητων στο Viber είναι διαθέσιμη για Android στο Google Play Store, και σύντομα θα είναι διαθέσιμη για IOS και για το Viber Desktop.