Παράλληλα, ανανεώνεται και με νέο βελτιωμένο σχεδιασμό
To Viber παρουσιάζει τη νέα εμπειρία γραπτής συνομιλίας (chatting), προσφέροντας στους 1 δισεκατομμύριο εγγεγραμμένους χρήστες του τη δυνατότητα να ανταλλάσσουν μηνύματα με διπλάσια ταχύτητα.

Επιπλέον, το Viber παρουσιάζει το νέο και βελτιωμένο σχεδιασμό της πλατφόρμας που δεν είναι μόνο πιο όμορφος, αλλά προσφέρει ευκολότερες και πιο γρήγορες συνομιλίες. Στο πλαίσιο του επανασχεδιασμού, το Viber προσφέρει μηνύματα ταχύτερα από ποτέ, άμεση ειδοποίηση κατάστασης αποστολής μηνύματος, μεγαλύτερα και πιο φωτεινά «συννεφάκια» μηνυμάτων, καθώς και ευκολότερη και πιο γρήγορη αποστολή GIF, φωτογραφιών και βίντεο. Επιπλέον, το Viber διαθέτει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, καθιστώντας ασφαλή την ανταλλαγή μηνυμάτων.

Η νέα, γρηγορότερη εμπειρία chat που προσφέρει ο νέος σχεδιασμός της οθόνης είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο για όλους τους χρήστες iPhone και σύντομα θα διατίθεται και για συσκευές Android. «Επιθυμούμε να προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία επικοινωνίας στους εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους που χρησιμοποιούν το Viber με πάθος κάθε μέρα. Αυτό μας οδηγεί στη συνεχή καινοτομία. Θέλαμε να δώσουμε στους χρήστες μας μια νέα εκπληκτική εμφάνιση που δεν θα ήταν μόνο πιο όμορφη, αλλά πραγματικά θα “έτρεχε” καλύτερα», δήλωσε ο Ofir Eyal, VP Product της Viber.